Românii care se aflau într-un avion care venea de la Milano au trăit momente de panică.

Piloții unui avion care plecase de la Milano spre București au anunțat, duminică, cu puțin timp înainte de aterizare, că la bord există posibilitatea să fie un incendiu.

La puțin timp după aterizare, reprezentanții Aeroportului Henri Coandă că avionul a ajuns pe sol. Cei 151 de pasageri au fost debarcați în siguranță.

Panică într-un avion plin de români. A fost dată alarma pentru incendiu
wikipedia

Până la urmă, la bordul avionului care venea de la Milano, nu au fost identificate urme ale unui incendiu.

„Aeronava a fost parcată la o poziție izolată și cei 151 de pasageri aflați la bordul aeronavei au fost debarcați în siguranță”, au transmis reprezentanții aeroportului.

Traficul aerian pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București nu a fost perturbat.

Distribuie

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.