Reclamă
Reclamă

A fost haos pe aeroportul din Manchester duminică dimineață. O uriașă pană de curent a paralizat activitatea pe două dintre cele trei terminale încă de la primele ore. Mai multe curse programate să decoleze au fost anulate sau întârziate pentru că niciuna dintre operațiunile de la sol nu a putut fi executată. Perturbările pe aeroportul din Manchester ar putea continua pe tot parcursul zilei de duminică.

Pana uriașă de curent a făcut ca mii de pasageri să aibă, fie zborul anulat, fie întârziat. Mai mult, unii pasageri au rămas în beznă în unele săli de așteptare. Înregistrări cu oameni supărați și nemulțumiți la cozi interminabile au umplut rețelele sociale. Aceștia stau confuzi în fața tabelelor cu programul de zbor.

Un mesaj postat online de conducerea aeroportului îi informează pe pasagerii care au bilete azi cu îmbarcare de la terminalele 1 și 2 să apeleze la companiile aeriene pentru a afla ce se întâmplă cu zborurile lor înainte de a pleca spre aeroport. Se așteaptă ca perturbările să persiste toată ziua.

Reclamă

Aeroportul din Manchester este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro