Ozana Barabancea a dezvăluit că face parte din juriul Eurovision, etapa națională, la Xtra Night Show. Profesoara de canto a fost dintotdeauna o persoană ambițioasă și are multe alte realizări pe plan profesioanal.

Cum stă pe plan profesional jurata de la „Te cunosc de Undeva”?

Ei bine, Ozana Barabancea nu pierde deloc timpul. Aceasta este profesoară de canto, artistă, jurată la mai multe emisiuni și dirijor. Însă toate ceste titluri nu o fac decât să vrea să exceleze și mai sus. Astfel, Ozana a mărturisit că pe lângă jurizarea pe care o va face la Eurovision, își va lua doctoratul în Artele Spectacolului.

Cristian Faur, care este președinte de juriu, Randi, Alexandra ungureanu și domnul Oncescu … și subsemnata. Între timp, am intrat și la doctorat, dacă n-am ce să fac. Asta e, nimeni nu e perfect. (…) Am intrat la Sibiu, la Universitatea Lucian Blaga, la Artele Spectacolului, cu o temă foarte interesantă: Funcțiile muzicianului în artele spectacolului. Întotdeauna Dumnezeu a avut grijă de mine, niciodată nu m-am plâns. Mai bine puțin și constant, decât mult și …”, a spus Ozana Barabancea, la Xtra Night Show.

Ce așteptări are vedeta de la concurenți?

Ozana Barabancea speră ca în acest an România să impresioneze la Eurovision, după ce timp de 3 ediții niciun reprezentant nu a reușit să prindă un loc pe podium. În acest an, aceasta face parte din juriul concursului și ceea ce va dori să vadă de la fiecare este creativitatea.

Aceasta a mărturisit că este plăcut impresionată de melodiile care au fost înscrise în acest an la Eurovision și speră ca o piesă etno să prindă la concursul muzical european. Ozana Barabancea a precizat în cadrul interviului că și celelalte genuri muzicale au la fel de multe șanse să impresioneze. Aceasta a precizat că este încântată să vadă tineri care sunt pasionați de muzică și care reușesc să transmită emoție prin piesele lor.

„M-aș bucura că câștigăm cu o piesă etno. Dacă venim cu un stand modern, ar fi ideal. Să fie modern și acustic și vizual. Eu sper să da. Nu există rețetă pentru Eurovision, dar miza e foarte mare. Ar fi bine să câștigăm cu o melodie în română. Nu toată lumea trebuie să cânte în engleză sau franceză”, a mai spus Ozana Barabancea.