Ozana Barabancea, membru al juriului TCDU, este internata la Matei Balș! Potrivit unor surse din presa, aceasta ar fi fost testata pozitiv cu coronavirus. Cantareata a luat contact cu Marcel Pavel in ultima saptamana, la fel ca si restul echipei de la Te Cunosc de Undeva. Toti si-au facut teste de depistare a virusului, insa pentru multi nu a venit inca rezultatul.

Marcel Pavel se simtea rau de cateva zile si a decis sa se testeze. Miercuri seara a venit rezultatul pozitiv, iar cantaretul a fost transferat cu izoleta la spital. La filmarile de la TCDU, cantaretul a intrat in contact cu zeci de persoane. Pe langa echipa din spatele ecranelor, care lucrează la realizarea emisiunii, si vedetele sunt in pericol. Pana in acest moment, Ozana Barabancea este singura care ar fi primit rezultatele testului, iar acesta ar fi pozitiv, potrivit Gândul.

„A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, a declarat o sursă de a publicatiei sus-mentionate.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea

Ozana Barabancea a fost contactata pentru declaratii dupa ce s-a aflat ca ar fi internata la Matei Bals! Artista a refuzat să vorbească despre subiectul în cauză și i-a rugat pe reporteri sa nu mai insiste.

„Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”, a declarat jurata de la TCDU pentru publicatia Gândul.

Ozana Barabancea nu este singura vedeta care ar putea fi infectata. Andreea Balan, Aurelian Temisan, Cristi Iacob, Alina Puscas, Liviu Vârciu, Andrei Stefanescu, Adda, Tavi Clonda sau Jojo, plus multi altii, se tem in aceste momente pentru starea lor de sanatate. Acestia au fost la filmari alaturi de Marcel Pavel, iar apoi s-au intors acasa la familii, putand sa le transmita si acestora virusul periculos din China. Pana la aflarea rezultatelor, echipa de la TCDU este nevoita sa stea in izolare.