Ozana Barabancea a fost mereu cunoscută în televiziune ca fiind o femeie cu forme generoase. Cu toate că nu a arătat niciodată ca și colegele sale de breaslă, acest lucru nu a împiedicat-o să se afirme prin vocea sa deosebită. Acum însă, artista este de nerecunoscut.

Ozana Barabancea s-a pus serios pe treabă! Anul 2020 a fost unul foarte bun pentru cântăreața, în special datorită faptului că a reușit să slăbească extrem de mult. Eforturile depuse și-au arătat imediat rezultatul, căci acum ea arată nemaipomenit.

Artista a reușit să dea 40 de kilograme jos. Nu este în totalitate meritul ei, căci a avut și ajutor din partea medicilor. Ozana a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, intervenție care a ajutat-o să aibă un apetit mai moderat.

Ozana Barabancea, o siluetă de vis

Ozana Barabancea se poate mândri cu corpul său. Cântărește în prezent 73 de kilograme, însă este determinată să nu se oprească aici.

„Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată.”, povestește vedeta.

Ce ar mai trebui precizat este faptul că Ozana s-a luptat ani de-a rândul cu kilogramele în plus. Operația a venit ca o ultimă salvare. Până atunci, câtăreața a încercat orice, de la pastile, ceaiuri, tratamente și până la diete foarte stricte.

Ozana Barabancea este altă persoană. Cântăreața a slăbit extrem de mult

Ozana Barabancea nu este pregătită pentru o relație

În prezent, Ozana Barabancea este o femeie singură. Cu toate că arată mai bine ca niciodată, se pare că nu există nici un bărbat care să fi reușit până acum să-i ajungă la suflet. Copiii săi o încurajează să-și refacă viața, însă vedeta preferă în continuare să se bucure de singurătate.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a declarat solista despre acest subiect.