Ozana Barabancea este o femeie puternică și optimistă. Îi puteam admira tot mai des zâmbetul larg de pe buze, în special de când a reușit să slăbească și să aibă silueta mult dorita. Totuși, o întrebare controverstă stă pe buzele tuturor: ce se întâmplă în viața personală a artistei?

Ozana Barabancea, care de-a lungul vieții a avut de depășit numeroase obastacole, a fost întrebată în repetate rânduri cum a făcut față tutror greutăților fără un partner alături și mai ales de ce nu are un iubit. Invitată la „Agenţia VIP”, solista a spus tot adevărul. În primul rând, a ținut să precizeze că are acordul și sprijinul copiilor, însă nu se mai gândește demult la cum ar fi viața în doi, potrivit spynews.ro. „Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul…

Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a spus Ozana Barabancea în cadrul emisiunii. Ozana Barabancea studiază și este colegă cu fiul ei Ozana Barabancea este un nume răsunător în lumea muzicii, numai că ea își doește mereu să se autodepășească, eventual să iasă din zona de confort și să învețe cât mai multe. De aceea, în prezent este studentă la master, la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. „Sunt masterandă la al treilea master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Sunt colegă cu băiatul meu. El este la licenţă, eu sunt la master la stilistică dirijorală, orchestră, simfonică. Acum am avut examen”, a spus Ozana Barabancea.