Ozana Barabancea atrage atenția publicului prin aparițiile în show-uri de televiziune ca „Vedete la apă”, „Te cunosc de undeva”, „Splash!”. De asemenea, artista se remarcă prin vocea ei, fiind solistă și profesoară de canto. Aparițiile Ozanei Barabancea pe marile ecrane ne fac să o privim ca pe o persoană activă, fiind mereu veselă. În spatele acestor aparențe, Ozana Barabancea ascunde un moment care i-a rămas întipărit adânc în suflet.

Ozana Barabancea a trecut prin momente foarte triste, pe când era doar o adolescentă. În momentul în care aceasta avea 14 ani, mama ei s-a stins din viață. Roxana Barabancea, căci acesta este numele mamei sale, a ajutat-o să-și descopere pasiunea pentru muzică, rugând-o mereu să-i cânte. Copil fiind, această pierdere a afectat-o pe Ozana Brabancea care nu s-a lăsat și a luptat în continuare pentru a-și crea o poziție respectabilă în societate.

Mama ei a îndrumat-o către cariera muzicală, iar Ozana ne mărturisește cu sensibilitate și emoție de faptul că mama ei i-a dăruit o șansă de a face muzică, însă cu prețul vieții ei:

„cu prețul vieții, mama mi-a dat șansa să fac muzică”

Roxana Barabancea s-a îmbolnăvit în momentul în care ea avea doar 12 ani.

 „Când aveam 12 ani mama mea a căzut la pat! Eram în clasa a șasea A, la școală generală 19, și la Școala de Artă nr. 4 lângă casă. Studiam pianul.”, a povestit cu emoție artista.

Ozana Barabancea, dezvăluiri despre ființa cea mai dragă, mama!

Ozana Barabancea a trecut prin momente groaznice

Mărturisește că era o fire rebelă, dar lăsând la o parte acest aspect, Ozana Barabancea a suferit enorm după pierderea ființei care a inspirat-o și care i-a fost sprijin până în ultima clipă.

 „Am suferit enorm. Am plâns pentru că-mi era dor de ea. Am trecut pe la mulți profesori, unii mai dedicați decât alții, profesori care m-au învățat multe. Dar la vârsta de 12 ani, odată cu schimbările fiziologice din viața unui copil am început să mă las pe tânjeală! Studiam din Paște în Crăciun. Mama mă implora, zăcând în pat, să îi cânt. Eu nu voiam, rebelă refuzam, deși îmi plăcea cum cânt!, a mai adăugat Ozana.