Ozana Barabancea arată acum că un adevărat manechin. Chiar dacă este mama, artista face furori cu fizicul ei dobândit în urmă procesului îndelung de transformare. Această a reușit cu ajutorul oepratiei la stomac să slăbească enorm. Ozana a dat jos aproape 60 kilograme și se simte extrem de bine în pielea ei.

Ozana Barabancea, drumul anevoios spre corpul ideal

Ozana a mărturisit în trecut că a încercat de-a lungul vieții numeroase diete însă niciuna nuna dat rezultat. În ultima faza artista s-a decis să apeleze la bisturiu. Astfel, ea a trecut printr-o peratie extrem de dificilă la stomac. Chiar dacă drumul spre a avea o talie perfectă nu a fost ușor, Ozana a ajuns asta să concureze cu un manechin adevărat. Bruneta de 51 de ani avea în trecut aproape 130 de kilograme. Această a povestit în trecut că greutatea era cu adevărat o povara. Pe lângă faptul că ii îngreuna activitățile meseriei, nici nu se simțea  bine în pielea ei.

”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporțîi. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și urăm la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a dezvăluit vedetă, la un moment dat.” a declarat Ozana.

 

Stil de viață sănătos

Ozana are acum un stiil de viață sănătos care s eimpune de altfel după o operație de miscorare a stomacului. Diva mănâncă doar după programul stabilit de medici. De altfel ea a apelat și la un instructor care să o ajute în a se tonifia.

 

Ozana Barabancea, tinainte de a porni lupta cu kilogramele