Deși cântărea foarte mult, Ozana Barabancea a ajuns să aibă corpul mult dorit cu ajutorul unei operații de micșorare a stomacului, care era absolut necesară la momentul respectiv.

Ozana Barabancea este una dintre vocile mari ale României, reușind să devină consacrată datorită timbrului aparte de care dă dovadă, dar viața ei nu a fost lipsită de probleme, mai ales că greutatea ei nu a fost nici pe departe una ideală. Dar pentru că și-a dorit să scape de complexe, artista a optat pentru o operație la stomac, care i-a schimbat complet viața.

Ozana Barabancea, învingătoare în lupta cu kilogramele în plus

Ozana Barabancea luat această decizie în anul 2017, când cântărea 114 kilograme. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că vedeta a avut perioade în care ajunsese și la128 de kilograme. A încercat mai multe diete de-a lungul timpului, reușind să dea jos aproximativ 40 de kilograme, însă le-a pus la loc imediat și nu oricum, ci dublu.

Ozana Barabancea, câte kilograme avea înainte de operația la stomac! "Dacă îmi spuneai că sunt grasă..."

”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm.”, a povestit ea.

 

Acum trecut aproximativ patru ani de atunci, iar Ozana arată foarte bine, a ajuns la formele la care a visat dintotdeauna și are un trup tras prin inel. Are o alimentație sănătoasă, iar sportul este nelipsit din viața ei. Vedeta are foarte mare grijă acum de felul în care arată și nu mai acceptă să ajungă la greutatea pe care o avea acum câțiva ani. Relația pe care o are acum cu mâncarea este una sănătoasă și echilibrată.