Ozana Barabancea a ajuns la o secție de poliție din Capitală după ce o serie de filmulețe și poze cu ea au apărut în mediul online. Se pare că femeia a fost victima unor persoane care voiau să îi facă rău.

Ozana este jurat în cadrul emisiunii de televiziune „Te cunosc de undeva”, difuzată pe Antena 1. Aceasta a intrat demult în atenția publicului, mai ales după schimbarea sa fizică. Femeia a reușit să slăbească și să aibă un corp minunat în urma unei operații de micșorare a stomacului.

Ozana Barabancea a mers la poliție! Femeia nu a mai suportat abuzul!

Se pare că fizicul ei a fost sursa unor glume nesărate ale unor necunoscuți. Așa cum chiar ea povestește, au fost create diferite conturi pe diferite aplicații, toate cu numele ei. Persoana sau persoanele din spatele acestor fapte au încercat să o discrediteze. Totuși, în urma autosesizării Ozanei, conturile au fost blocate. Priviți ce a declarat femeia:

“Eu am fost abordată de o persoană acum două săptămâni, cred ca era o puștoaică, ce și-a manifestat dorința de a mi face o pagină de fani. Eu am refuzat-o! A devenit agresivă și mi-a tot scris de pe 7-9 conturi! Am apucat să i le raportez la timp! Apoi și-a facut cont cu numele meu pe Tik Tok! Apoi, aici a făcut tot felul de grupuri în care eu sunt ținta miștourilor ei!”.

În urma sesizărilor făcute de către Ozana, Poliția a luat măsuri. Toate adresele de IP vor fi analizate, iar vinovații vor plăti pentru ceea ce au încercat să facă. Fanii vedetei sunt alături de ea și speră ca vinovații să apară cât mai curând.