Ovidiu Neveu nu s-a putut abține nici de data aceasta. Iată ce mesaj a transmis, la doar câteva zile după nunta Getuței

Sora lui Culiță Sterp și Sebi Crăciunescu și-au unit destinele în urmă cu doar câteva zile. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe foaie, căci Ovidiu Neveu a ieșit public cu un mesaj la adresa acesteia. Întreaga lume cunoaște faptul că luptătorul nu i-a dat pace o bună vreme Getuței Sterp. Și când nimeni nu se aștepta, a lansat din nou comentarii și afirmații la adresa proaspetei mirese. 

Pe TikTok, fostul adversar al lui Iancu Sterp continuă cu mesajele la adresa surorii acestuia. Ovidiu Neveu a postat un clip video în care afirmă hotărât că Geta nu este fericită, încât a plâns la propria nuntă. Desigur, lacrimile acesteia cu siguranță au fost unele de bucurie, probabil fiind și nostalgică pentru că a plecat din casa părintească.

Ovidiu Neveu: ,,Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei?”

Într-o tentă ironică sau chiar vorbind serios, Ovidiu Neveu a afirmat că Geta Sterp nu a fost o mireasă fericită, încât a plâns la propria nuntă. Internauții i-au ,,sărit în cap” acestuia, spunându-i că este perfect normal.

,,E nefericită. Una era când era Neveu în prezență. Acuma ce nuntă e aia? Fără fericire. Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei? Vă întreb și eu, ca fapt divers. Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei? Gândul tot acolo e, la Neveu”, a spus Ovidiu Neveu pe rețelele de socializare.

@ralucacalin32 #fypシ゚viral #foryu ♬ sunet original – RalucaCalin

Internauții au sărit în apărerea Getei Sterp și îl pun la punct pe Ovidiu Neveu. Ce comentarii i-au lăsat

Postarea acestuia pe unii internauții i-a amuzat, iar pe alții i-a enervat. În urma clipului postat, multe persoane l-au contrazis și l-au întrebat dacă a văzut vreodată o mireasă. Astfel, ar fi știut că majoritatea plâng din cauza emoțiilor.

Câțiva internauți, mai în glumă, mai în serios, l-au ,,avertizat” că dacă va mai fi o luptă cu Iancu Sterp, cu siguranță Iancu  va câștiga și de data aceasta.

Social media

Din majoritatea comentariilor lăsate de internauți, multe lasă de înțeles faptul că Ovidiu Neveu este dezamăgit că nu a fost el cel ales. Iată o parte dintre comentarii.

,,Te mai bate Iancu odată. Apropo, de data asta cred că și Culiță.😂😂😂”,  ,,Îți dai seama ce-a pierdut😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂”, ,,Heeeeei, dar tu ai mai văzut mireasă ❓❓❓…TOATE PLÂNG”, ,,Vulpea când nu ajunge la struguri, zice că-s acri.👌🏻😁”, ,,Da toate miresele plâng .De emoții. Dar nu este exclus să regrete că nu mai are șansa să te mai care în spate😏😏🤔🤣🤣”, acestea fiind o parte dintre comentariile lăsate de către internauți.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!