Ca orice femeie, Otilia are și ea slăbiciunile ei, iar una dintre ele este pentru haine scumpe.

Otilia este una dintre artistele care s-a maturizat pe scenă, în fața a milioane de fani. De-a lungul timpului, vedeta a învățat că imaginea de artist contează foarte mult. Drept dovadă, „Bilionera” a început să investească sume uriașe în ținutele ei.

CITEȘTE ȘI Povestea care a marcat-o pe Otilia. Artista nu a depășit nici acum acel moment

În urmă cu câteva săptămâni, Otilia declara că nu este deloc risipitoare. Artista spunea vehement că nu este adepra aruncării banilor în stânga și-n dreapta pe haine și accesorii scumpe. Atunci, motiva totul foarte simplu. De-a lungul timpului, iubiții ei au avut grijă să o răsfețe așa cum au știut ei mai bine. Drept dovadă, în prezent, garderoba ei numără zeci de piese de mii de euro.

Acum, de când planul ei amoros nu mai merge la fel de bine, Otilia a început să investească singură banii în ținute. Pentru artistă, imaginea cu care se afișează în fața fanilor este foarte importantă. Tocmai de aceea, artista a fost surprinsă la un eveniment și a fost provocată să vorbească despre cea mai scumpă ținută din garderobă.

Otilia nu se uită deloc la bani. Cât costă cea mai scumpă ținută a artistei
Facebook

Otilia, copleșită de cadouri scumpe

Otilia a recunoscut că are multe haine la care ține, dar și haine prețioase. În ultima categorie se încadrează o rochie pe care artista o are și care costă nici mai mult, nici mai puțin de 9.000 de euro. Ce o face să fie specială? Întreaga rochie este încrustată în cristale Swarovski, ele fiind cele care ridică prețul.

Otilia se mai poate lăuda și cu accesorii scumpe, pantofi și genți pe care și le-ar dori orice femeie. Artista a avut mereu gusturi și a investit doar în piese despre care știa că nu se vor demoda niciodată.

Recent, vedeta a recunoscut că a primit și un ceas Rolex din partea unui patron din Tajikistan. Din păcate, nu are amintiri plăcute legate de acel accesoriu, fiind primul motiv de ceartă din ea și impresarul ei.

@video.clipuri1 #fy #2022 #videoclipuri1 #foryou #otiliabilionera ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.