Ce-i prea mult, strică, iar Otilia pare că ține cont de asta. Prin câte programe de editare își trece artista pozele înainte de a le posta.

Otilia a fost mereu sinceră cu fanii și simte că nu este nevoie să apeleze la ocolișuri. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde postează frecvent imagini cu ea. Artista arată ca scoasă din cutie, iar asta îi face pe mulți să se întrebe dacă nu, cumva, abuzează de filtre și programe de editat.

Otilia a ajuns în punctul în care este foarte conștientă de faptul că imaginea de artist vinde foarte bine. Vedeta este atentă la tot ceea ce face și, mai ales la cum arată. Otilia investește sume colosale în tratamentele de înfrumusețare și a declarat demult război ridurilor și kilogramelor în plus.

Fosta concurentă de la „Survivor” a recunoscut că a trecut de câteva ori pragul medicului estetician. Totuși, aceasta nu a exagerat și a știut să păstreze anumite limite. Fanii o complimentează constant pe vedetă și apreciază faptul că aceasta nici nu „abuzează” de programele de editat.

Otilia, mai sinceră ca niciodată. Cât de mult își editează vedeta pozele pentru Instagram
Facebook

Otilia vrea să atingă perfecțiunea

Otilia a recunoscut că înainte de a posta o imagine, este foarte atentă la toate detaliile. Vedeta își trece pozele prin filtre și programe de editat, dar totul este foarte subtil. Aceasta corectează doar aspectul pielii și, cel mult, luminozitatea. Artista consideră că nici nu are nevoie de prea mult edit și nici nu este de acord cu femeile care se transformă pe social media.

În urmă cu ceva timp, Otilia a vorbit și despre preocuparea ei de a arăta mereu bine. Vedeta nu suportă deloc să aibă riduri, așa că se ferește de tot ceea ce înseamnă soare sau factori care i-ar putea agresa pielea. Tocmai de aceea, fanii o vor vedea mereu „albă ca brânza”, fără niciun pic de bronz.

În junglă, Otilia s-a ferit cât a putut de mult de razele soarelui și a recunoscut că i-a fost destul de greu să nu aibă la îndemână produsele preferate. Tocmai de aceea, atunci când a venit în țară, a recuperat.

@video.clipuri1 #otiliabilionera #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti #fyp ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.