Otilia Bilionera este o femeie de succes din toate punctele de vedere. Aceasta are o carieră fulminantă, iar anul trecut a demonstrat, încă o dată, că este o luptătoare în adevăratul sens al cuvântului. Acum, că a revenit în țară, vedeta a vorbit pentru prima dată despre una dintre problemele care i-au dat bătăi de cap.

Depresia este o boală care dă bătăi de cap din ce în ce mai multor persoane. Din păcate, Otilia nu a scăpat nici ea de această afecțiune și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor. Vedeta a avut perioade în care de abia mai făcea față programului. Profesionistă din fire, artista nu a vrut să renunțe la nimic, iar asta s-a reflectat mai târziu.

Otilia nici nu își imagina că atâta alergătură și un program încărcat ar putea să o încadreze în categoria celor care suferă de depresie. Fosta concurentă de la „Survivor” a recunoscut că nu doar ea a fost vinovată pentru acest program haotic, ci și fostul ei manager.

Otilia a fost dată peste cap de cel care se presupunea că trebuia să o protejeze

Otilia s-a certat anul trecut cu managerul ei și tot de atunci a întrerupt orice legătură cu el. Artista nu a fost singura victimă a bărbatului. Mario Joy, un alt artist cunoscut de la noi a povestit că și el a trecut prin aceleași întâmplări nefericite.

Acum, Otilia se simte mult mai bine și le recomandă tuturor celor care trec prin astfel de experiențe, să nu devină introvertiți. Vedeta a apelat la ajutor specializat și consideră că asta a salvat-o de la depresie.

„Depresia mea a fost legată și de fostul management; de faptul că munceam mult și nu câștigam pe măsura efortului depus. Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci, care nu mă făcea fericită.

Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile. Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie. Acum – mulțumesc lui Dumnezeu! – sunt bine. Am reușit să depășesc acel moment. Le recomand celor care trec prin astfel de momente să apeleze la medicul specialist”, a declarat Otilia pentru viva.ro.