Otilia Bilionera trece printr-o perioada destul de tumultoasă din punct de vedere sentimental. Artista s-a despărțit de iubitul ei, dar se pare că a pus ochii pe altcineva. Bărbatul care i-a căzut cu tronc Otiliei este o persoană destul de apropiată de anturajul în care s-a învârtit în ultima perioadă.

Otilia Bilionera se reface după experiența de la „Survivor”. Jungla dominicană a părut mai dură ca niciodată pentru artistă. Otilia și-a dorit să lupte și să ajungă cât mai departe în competiție. Din păcate, problemele de sănătate au scurtat traseul vedetei și a fost nevoită să se întoarcă în țară.

Ajunsă în Ronânia, Otilia a fost asaltată de fel de fel de întrebări legate de competiție și de experiența „Survivor”. Recent, Otilia a fost invitata lui Cătălin Măruță la „Sosurile iuți”, acolo unde nu a fost ferită deloc de curiozități. Artista și-a asumat din prima că va fi foarte sinceră, mai ales că nu voia să guste din sosuri.

Întrebată la un moment dat dacă s-ar căsători cu vreun bărbat din showbiz, Otilia nu a stat prea mult pe gânduri. Artista a recunoscut că a pus ochii pe Daniel Pavel. Din păcate, prezentatorul de la „Survivor” are iubită, iar vedeta respectă foarte mult acest angajament.

„Sincer, Daniel Pavel. Dar are iubită și e și frumoasă”, a răspuns Otilia.

Otilia Bilionera s-a îndrăgostit. Artista a recunoscut că este atrasă de Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”
Instagram

Otilia i-a spus „adio” iubitului arab

Zilele trecute, artista își anunța fanii că este din nou singură. Din păcate, relația ei nu a mai funcționat, iar motivul despărțirii a fost unul cât se poate de serios. Iubitul ei era arab, iar religia a reprezentat un impediment care nu a putut fi depășit. Cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate.

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam. Provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu este preot. Nu-mi pot schimba credința”, a declarat Otilia Bilionera, potrivit spynews.ro.