Pentru că majoritatea probelor sunt dificile și implică forță fizică, iar căldura este aproape insuportabilă, concurentele de la „Survivor România” sunt nevoite să stea mai mult în costume de baie decât îmbrăcate.

Odată ajunsă în Dominicană, Otilia Bilionera nu prea a dus grija greului care de-abia începe. Șatena s-a focusat, mai degrabă, pe aspectul fizic al coechipierelor sale, dar și pe cel al fetelor din tabăra Războinicilor.

Otilia Bilionera le analizează trupurile concurentelor „Survivor”

Cu sinceritate, Otilia a declarat, în fața camerelor, că a fost atentă să vadă dacă celelalte concurente „Survivor” au…celulită!

„Eu sunt cârcotașă, mă uitam la fete să văd dacă au celulită…am văzut că toate fetele sunt asa micuțe, ca mine”, a spus Otilia Bilionera, cu zâmbetul pe buze. Analiza concurentelor a avut loc în cadrul unei petreceri la care au participat cu toții, ambele echipe având parte de puțină distracție, înainte de începerea competiției.

„Am 30 de ani, am piesa cu cele mai multe vizualizări pe Youtube și am venit aici să-mi demonstrez mie, personal, că pot”, a mai completat Otilia, în prezentarea din începutul competiției.

„Petrecerea a reprezentat liniștea dinainte de furtună. Nu știu ce o să urmeze, o să se vadă totul”, a spus TJ Miles, la petrecere.

Artista, pregătită pentru probele dure din Dominicană

Cu puțin timp înainte de începerea competiției, Otilia Bilionera a făcut o serie de declarații. Artista a vorbit despre temerile sale, dar și la lucrurile care o ajută să fie o femeie puternică.

„O să încerc să fiu atentă și, pe cât posibil, să nu mă accidentez. Cred că lucrurile se pot complica mult dacă mă rănesc. Chiar îmi doresc să ajut echipa, să fiu în cea mai bună formă a mea. Legat de micile temeri pe care le am acum, înainte de Survivor, cred că e normal să le am, la fel și emoțiile. 

În general, lucrurile pe care nu le pot controla mă sperie puțin, iar aici mă refer la fenomene naturale. Sper să nu ne prindă vreun tsunami acolo. În rest, mi-ar mai fi frică să sar de la înălțime”, a explicat Otilia Bilionera, citată de tvmania.ro.