Otilia a avut ocazia să îl întâlnească pe celebrul actor, de origine turcă.

Otilia Bilionera nu a cunoscut succesul doar în România, ci și peste granițele țării, mai exact în Turcia. Pe lângă piesele care au făcut-o cunoscută, artista a avut ocazia să îl întâlnească pe celebrul actor Halit Ergenç, cel care în urmă cu 12 ani îl interpreta pe Suleyman Magnificul. 

Otilia Bilionera: „Este fermecător, te pierzi în ochii lui”

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, mai exact în rubrica „Sosurile iuți”, Otilia Bilionera a povestit cum a decurs întâlnirea cu actorul turc. Întâmplarea a avut loc în urmă cu mai mult timp, atunci când artista a fost invitată la premii în Beirut.

Otilia Bilionera a mărturisit că și-a dorit mult să îl cunoască. De aceea, masa lui a fost fix lângă cea a lui Halit Ergenç. Cei doi au făcut câteva poze, iar artista este de părere că a rămas la fel de chipeș ca în perioada în care îl interpreta pe Suleyman Magnificul.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #otiliabilionera ♬ Sultan Süleyman – Mikail

„Pot să îți spun de actorul din Suleyman Magnificul. Am fost odată invitată la niște premii în Beirut și am aflat că va veni și el și am spus că eu nu vin la acele premii dacă nu mă pun lângă masa lui. Am făcut și poze cu el. Este fermecător, te pierzi în ochii lui”, a mărturisit Otilia Bilionera, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Au trecut mai bine de 12 de ani de la serialul care l-a făcut cunoscut și în România. Fanii nu au uitat nici acum de el, dar se pare că anii și-au spus cuvântul și în cazul său.

Actorul ține legătura cu fanii săi din întreaga lume pe Instagram. Oamenii au observat că a îmbătrânit și că este de nerecunoscut.

Pe lângă cariera de succes în lumea actoriei, acesta este căsătorit și are trei copii. Soția sa este nimeni alta decât Bergüzar Korel, cea care a jucat și în „1001 de nopți“ sau „Patria mea ești tu!“.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.