Impresarul Otiliei vrea să o lase pe această fără „Bilionera”, numele care a făcut-o celebră.

Otilia Bilionera nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Încă de când s-a întors din aventura „Survivor”, artista a început să își facă ordine în viață, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Otilia a mers în instanță din cauza fostului impresar și se pare că procesul dintre cei doi este departe de a fi ajuns la final.

Otilia Bilionera este una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Aceasta este singura care a reușit performanța de a avea peste 500 de milioane de vizualizări la o piesă, pe un singur canal de Youtube. Oricât de bine ar suna asta, din punct de vedere financiar, artista nu a gustat deloc din acest succes.

Atât Otilia Bilionera, cât și colegul ei, Mario Joy l-au acuzat pe impresarul lor că nu i-a plătit. Artista susține că nu a văzut niciun leu din drepturile de autor, deși piesa ei s-a auzit peste tot în lume. Fosta concurentă de la „Survivor” a întrerupt colaborarea cu impresarul Ionuț Bejinaru încă din 2020, dar problemele de abia de acum apar.

Otilia Bilionera încă se mai judecă cu fostul impresar. Bărbatul a păgubit-o de sute de mii de euro. „Uneori, justiția ține cu hoții”
Instagram

Otilia nu mai are încredere în justiție

Acum, impresarul Otiliei o aduce din nou pe artista în fața instanței. Ionuț Bejinaru a dat-o în judecată pe artistă și vrea să îi ia și numele „Bilionera”. Otilia a fost luată prin surprindere de fapta fostului impresar, mai ales că ea credea că a pus punct acestei șicane. Chiar dacă este o perioadă solicitantă, artista are încredere că va ieși învingătoare.

„Nu mi-a venit să cred că mă dă, el, în judecată. M-a reclamat că mi-am înregistrat la OSIM numele de Otilia Bilionera. Zice că este al lui. Păi ce înseamnă Bilionera fără imaginea mea?

Adică, sincer, cum să spună că numele pe care l-am folosit îi aparține lui? Cum să îl folosească el când imaginea Bilionera este asociată cu a mea?”, a declarat Otilia pentru fanatik.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.