Dacă unele dintre vedetele în „Echipa Faimoși” de la „Survivor” s-au adaptat mai ușor, Otilia Bilionera deja probleme de sănătate. La fel cum s-a întâmplat și duminică, ea a fost nevoită să stea pe tușă, neputând participa nici luni, la proba de imunitate.

Din cauza unor probleme de sănătate pe care Otilia Bilionera, ținute sub tăcere, vedeta nu a fost lăsată de medici să participe la primele probe ale concursului, în prima ediție de duminică, dar și la a doua.

Otilia Bilionera are probleme de sănătate, la „Survivor”

Până acum, producătorii nu au dat nicio informație despre starea fizică a celebrei cântărețe. Cel mai probabil, Otilia Bilionera ca scăpa de aceste probleme de sănătate și va continua la Survivor.

„Am venit să-mi demonstrez mie personal că pot”, a declarat Otilia Bilionera despre competiția de de la Survivor.

Să sperăm totul că aceste probleme de sănătate întâmpinate de Otilia Bilionera o să treacă, iar vedeta va putea să revină la țelul pe care și le-a propus.

Otilia Bilionera are probleme de sănătate, la „Survivor”. Medicii i-au interzis să participe la probleme fizice
ProTV

Probleme pentru toți c0ncurenții, în prima noapte la „Survivor”

Încă din prima noapte petrecută la Survivor, toți concurenții au avut probleme cu adaptarea. Printre ele s-au aflat Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu.

„În noaptea asta am reușit să mă odihnesc, am dormit dar nu toată noaptea.Ca să spuns sincer, eu dorm prost și acasă, în patul meu, darămite aici pe podea.

Pentru mine, prima noapte a fost albă, cu atât mai mult cu cât îmi venea să-l bat pe Zmărăndescu, deși nu îmi permit, pentru că a sforăit mai tare ca o drujbă. Lipsa hranei….Una peste alta nu a fost deloc simplu.

Mai am nevoie de puțin timp ca să mă adaptez. În noaptea asta am reușit să mă odihnesc, am dormit dar nu toată noaptea, dar este mai mult decât ok”, a spus Roxana Ciuhulescu la ProTV.

Și Andreea Tonciu a avut probleme: „În noaptea asta am reușit să mă odihnesc, am dormit dar nu toată noaptea. Nu am dormit deloc de când venit aici, mă uit stânga dreapta pentru că îmi este frică de orice zgomot pe care îl aud”, a povestit Andrea Tonciu despre problemele din prima seară Survivor.