Anul acesta unul dintre orașele României a fost inclus în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa.

Craiova, târg de Crăciun de poveste! Mai sunt doar câteva săptămâni până la sărbătorile de Crăciun astfel că, marile orașe din România au început să organizeze celebrele târguri. Anul acesta, unul dintre orașele din țară a fost selectat în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa.

Restricțiile impuse de pandemie vor aduce un număr mai mic de vizitatori. În acest an, oamenii vor putea vizita târgurile de Crăciun doar în baza certificatului verde. De asemenea, masca de protecție este și ea obligatorie.

Craiova, inclusă în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun

social media

Craiova, târg de Crăciun de poveste! Anul acesta unul dintre orașele din România a fost inclus în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Este vorba despre Craiova, care se poate mândri cu unul dintre cele mai frumoase târguri de anul acesta.

„Craiova este selectată în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, realizat de EuropeanBestDestinations.com, fiind singurul oraș din România din acest top. Cel mai vizitat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations a anunțat cele mai frumoase destinații de Crăciun pentru 2022 și a dat start votării.

Intră aici și votează Craiova: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/. Votează Craiova ca destinația preferată de Crăciun până pe 10 decembrie 2021 (până la ora 11.59, ora locală Bruxelles). Se poate acorda 1 vot pe zi per adresă IP. Adică – mai poți vota și peste 24 de ore!”, transmite Primăria Municipiului Craiova pe Facebook.

Ce investiții au fost realizate pentru târgul din Craiova

În ceea ce privește realizarea acestui târg, primăria nu a investit niciun leu. Au fost folosite decorațiunile din anii trecuți. De asemenea, bradul folosit este unul artificial, iar primăria îl deține e doi ani, potrivit impact.ro. 

Zilnic târgul de Crăciun din Craiova este vizitat de multă lume. Oamenii se bucură de atmosfera minunată și sunt nerăbdători în așteptarea Crăciunului. Chiar dacă situația infecției cu SARS-CoV-2 este una delicată, acest lucru nu i-a oprit pe oameni să viziteze târgul de Crăciun.

Distribuie

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.