Reclamă
Reclamă

Un om de afaceri din Cluj-Napoca a fost atacat în casa sa de doi bărbați care purtau cagule. Cei doi agresori au fugit de la fața locului atunci când victima a reușit să se târască pe balcon și să strige după ajutor.

Bărbatul atacat a apelat numărul de urgență 112 și a raportat incidentul. El a fost transportat de urgență la spital cu răni în urma agresiunii. Conform declarațiilor sale, nu cunoaște identitatea celor care au pătruns în locuința sa.

Poliția a intervenit imediat și a început cercetările pentru a-i identifica pe agresoare. Anchetatorii au ridicat mai multe probe de la locul faptei, inclusiv înregistrări video de pe camerele de supraveghere, și explorează diverse piste pentru a-i găsi pe cei doi suspecți.

Reclamă

Victima le-a mărturisit anchetatorilor că atacatorii nu au reușit să fure bunuri din locuință. Se pare că aceștia s-au speriat și au fugit în momentul în care bărbatul a început să strige după ajutor.

Identitatea exactă a omului de afaceri nu a fost făcută publică de către autorități. Surse neoficiale afirmă că acesta este un milionar în criptomonede și pasionat de mașini de lux, având în posesie două astfel de autoturisme.

Ancheta este în desfășurare, iar polițiștii fac eforturi pentru a aduce atacatorii în fața justiției cât mai curând.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro