Reclamă
Reclamă

Olivia Steers este recunoscută pentru scandalurile și pentru controversele în care a fost implicată de-a lungul timpului. Soția lui Andi Moisescu nu a avut nicio reținere în a-și exprima liber părerile, iar asta a agitat de fiecare dată apele în mediul online și nu numai. De data asta, teoria Oliviei a șocat o țară întreagă.

Olivia Steer a știut cum să atragă de fiecare dată atenția asupra ei, iar mesajele pe care le-a postat pe social media au fost unele destul de controversate. Soția lui Andi Moisescu a fost mereu fermă în mesajele pe care le-a transmis și și-a susținut până în pânzele albe părerea.

De data asta, Olivia Steer a făcut vâlvă în spațiul public după ce a susținut sus și răspicat faptul că dârele albe de la avioane au făcut rău prietenilor ei. Aceasta susține că avioanele ar arunca cu substanțe special menite să dăuneze populației, iar autoritățile ar trebui să ia măsuri sau să înștiințeze lumea.

Olivia Steer șochează din nou. Vedeta susține că prietenii ei s-au îmbolnăvit de la dârele albe lăsate de avioane
Facebook

Olivia a publicat pe Facebook un studiu în care a prezentat efectele nocive ale vaporilor injectați cu tot felul de substanțe. Vedeta și-a asumat și faptul că vor exista și voci care o vor ironiza și nu o vor crede, așa că a postat o serie de dovezi în secțiunea de comentarii.

Reclamă

Olivia Steer are adepții ei care o cred

Soția lui Andi Moisescu și-a exprimat convingerile pe Facebook și a părut destul de convingătoare și nu este de mirare că foarte multă lume a rezonat cu ea, ba chiar i-a dat dreptate.

„Și eu mi-am pus problema că dârele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, până am filmat o astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc n-a mai emis “fum” de “motor”, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, până când, ca la un semn, a început iar să împroaște o dâră groasă și lătăreață, ca o pâclă.”

Olivia Steer șochează din nou. Vedeta susține că prietenii ei s-au îmbolnăvit de la dârele albe lăsate de avioane
Facebook

La final, după ce s-a informat mai mult, Olivia Steer și-a asumat faptul că schimbul de idei din spațiul public a ajutat-o să afle lucruri noi. Fanii nu știu dacă soția lui Andi Moisescu a fost ironică sau nu, însă, mesajul de pe Facebook a lăsat loc de interpretări. Și, așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară.

„Ah, cât m-am bucurat să aflu, azi, că nu există dârele morții! Am aflat adevărul, după dezbateri civilizate, susținute cu argumente pro si contra, ce au amplificat respectul reciproc al participanților, spiritul critic și schimbul fructuos de idei!”

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro