Olivia Steer a împlinit 46 de ani! Vedeta este extrem de discretă cu viața personală, însă anul acesta le-a făcut o surpriză fanilor virtuali și le-a mulțumit celor care i-au urat joi, 30 decembrie, “La mulţi ani”.

Olivia Steer a împlinit 46 de ani! A petrecut la munte de ziua ei

Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare tv a publicat, cum rar face, o imagine cu ea și soţul ei, Andi Moisescu, la munte, semn că cei doi au petrecut ziua de naștere a vedetei. Olivia Steer a precizat că se află într-un loc fără semnal, însă a promis că va reveni cu ‘veşti din paradis’.

„Mulțumesc frumos pentru toate mesajele primite. Voi răspunde pe rînd la toate, la sfîrșitul zilei. Deocamdată, sînt fără semnal în cea mai mare parte a timpului, iar timpul e cum se vede, în poză: senin, cu mult soare, cu zăpadă proaspăt ninsă, muzică în boxe sau în căști. Revin, neapărat, cu vești din paradis!”, a scris Olivia Steer, pe pagina ei de Facebook.

Detalii neștiute din mariajul lui Andi Moisescu cu Olivia Steer

Olivia Steer şi Andi Moisescu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Sunt căsătoriţi din 2004 şi au împreună doi băieţi, David (14 ani) şi Luca (12 ani).

foto: Facebook

În urmă cu mult timp, prezentatorul de la PRO TV a dezvăluit că el și mama copiilor lui s-au cunoscut întâmplător, dar au decis rapid să se se căsătorească.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru.

Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o”, declara acum ceva vreme Andi.

Andi Moisescu avea deja 32 de ani când s-a căsătorit cu Olivia Steer, însă vedeta a fost cea care și-a dat seama rapid că el este un bărbat al proiectelor de durată.

„Cred că am realizat destul de repede. Eram deja maturi amândoi. Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, și cred că asta a contat foarte mult în apropierea noastră. M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”, dezvăluia el pentru Ciao.ro.