Actrița Olimpia Melinte, cea care joacă rolul Elizei din serialul „Vlad”, de la ProTV, a vorbit recent despre momentul care a marcat-o cel mai tare pe platourile de filmare.

Serialul „Vlad” este aproape de final, iar săptămâna viitoare se difuzează ultimul episod. Olimpia Melinte a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit în cele două sezoane ale producției care a ținut pe toți românii cu sufletul la gură.

Olimpia Melinte, despre momentul care a marcat-o cel mai tare pe platorile de filmare de la „Vlad”. Ce a declarat actrița

„Greu de zis… au fost niște ani cu tot felul de experiențe, cu zile pline de emoții și perioade de isterie când timpul era prea scurt și vremea sau vremurile nu țineau cu noi.

Pentru mine marcant a fost primul sezon, când l-am pierdut pe tata, chiar la început de proiect și toată lumea interioară mi-a fost dată peste cap. După acest moment mi-am regăsit cu greu echilibrul și tare de ajutor mi-a fost echipa, oamenii care m-au susținut pas cu pas pentru a nu mă prăbuși complet.

Apoi lansarea serialului și faptul că lumea a început să aibă reacții foarte diverse când mă vede, de la iubire la ură, la admirație. A fost un carusel care ne-a purtat printr-un amalgam de emoții și din care am coborât cu toții transformați în ceea ce suntem azi”, a povestit Olimpia Melinte pentru Unica, despre filmările de la „Vlad”.

Olimpia Melinte, despre momentul care a marcat-o cel mai tare pe platorile de filmare de la „Vlad”: „Lumea mi-a fost dată peste cap”
Facebook

Olimpia Melinte din „Vlad” a devenit, de curând, mamă

Olimpia Melinte a devenit recent mamă pentru a doua oară, iar la scurt timp a reluat filmările pentru serialul „Vlad’, difuzat pe ProTV. După ce a născut, actrița a avut pierderi de memorie care au afectat-o:

„Da, una care a fost deja difuzată și mi-a dat bătăi de cap, din episodul 4, în care Eliza îi spune planurile lui Iordache. A fost o secvență grea, filmată destul de repede, dar cu probleme, mai ales că memoria după sarcină nu e atuul unei femei.‘, a spus ea, în urmă cu câteva luni.