Olguţa Vasilescu a deschis un nou scandal, de data aceasta pe amuzamentul său legat de acţiunile ministrului muncii. Olguţa a criticat public acţiunile ministrului Violeta Alexandru, dar a comentat totul sub o ipostază comică, urmată cu siguranţă de replici ironice şi acide.

„Cum o fi să te lauzi prin presă că ai dat liftieră afară și a două zi să te duci să o găsești în lift și să afli că nu era angajată ta?”, este mesajul Olguţei.

„Băi, eu am leșinat de râs!Efectiv moooor

Deci…avem așa: una bucată absolventă de facultate particulară, pe nume Bau, fezandata prin tot felul de ONG-uri ale lui Șoroș, fără să știe să facă de niciunele, luată și pusă, hop! ministru chiar la Muncă.

Și intr-o zi, se gândi ea, spartana și luptătoarea cu salariile care trebuie reduse că nu se mai poate, domne, cu atâtea cheltuieli, văleu, lume, că ce caută aia în liftul ministerului de apasă pe butoane? Ia poftim, femeie, afară, ca avem și noi degete! Și iese ministra mândră și anunță cum a reformat ea ministerul și a redus, neică, ditamai cheltuielile, că nu se mai putea, văleu, lume!

Numai că cei de la firma de mentenanță a liftului zic că liftiera e a lor, plătită din banii lor și că ei dau garanție la liftul ăla doar dacă e cu tot cu liftier.
Și hop, cu liftiera, cu degetele personale, la loc, în liftul ministerului. Pentru că ministra dăduse afară o angajata a unei firme private, nu a ministerului.

Băi, voi ati mai pomenit așa ceva? Băi, e ministru la Muncă, adică ăia cu Revisalul, cu contractele de muncă, cei care vin să ne controleze pe noi cum e cu salariații. Și ea nu e în stare sa îsi verifice salariații de lângă ea, din minister? Atâta prostie, să avem pardon, e în premieră în România. Cred că s-a dat concurs de proști când s-a format guvernul ăsta, prea e la mișto totul.”, este mesajul fostului ministru, Olguţa Vasilescu.