Olguţa Vasilescu, în stare de şoc! Soţul său a fost atacat! Ce vor spune Dragnea şi Dăncilă

Reclama

Reclama

Au izbucnit din nou scandalurile în PSD! Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, a fost criticat public de Robert Negoiţă, acesta din ură susţinând că Manda are comportamentul unei hiene.

Europarlamentarul PSD, Claudiu Manda, a fost atacat de Negoiţă de ipocrizie din cauza Vioricăi Dăncilă, cum că Manda nu ar fi susţinut-o pe Dăncilă în momentul în care era în cădere liberă.

În schimb, a susținut primarul Sectorului 3, cât aceasta a fost susținută de Liviu Dragnea, europarlamentarul Manda nu a avut niciodată nimic de obiectat.

„Niciun partid nu are nevoie de vulpi, ci de oameni care să aibă curajul să gândească și să-și asume ce gândesc.

Dacă tot are acum opinii și obiecții, unde era când doamna Dăncilă era propusă ca premier? O persoană fără niciun fel de calitate de lider, fără niciun fel de expertiză, fără nicio experiență. El a votat pentru. Singurul care a votat împotriva nominalizării doamnei Dăncilă, și o spun cu regret, am fost eu.

Știți care e comportamentul hienei? Ăla e comportamentul, când miroase a hoit, el e acolo. Când a simțit că se clatină doamna Vasilica, a fost acolo ca o hienă clasică”, a comentat Robert Negoiță, pentru B1.

Ce l-a făcut pe Robert Negoiţă să afirme toate cele de mai sus

Europarlamentarul Manda a vorbit despre congresul PSD care va avea loc în februarie, menţionând că PSD ar trebui să nu mai susţină proştii în funcţii publice.

Manda a mai declarat, că PSD nu trebuie să mai ajungă în momentul în care „unii care nu știu să se exprime” să arunce „la gunoi” munca întregului partid social.

 

Reclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii