Au izbucnit din nou scandalurile în PSD! Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, a fost criticat public de Robert Negoiţă, acesta din ură susţinând că Manda are comportamentul unei hiene.

Europarlamentarul PSD, Claudiu Manda, a fost atacat de Negoiţă de ipocrizie din cauza Vioricăi Dăncilă, cum că Manda nu ar fi susţinut-o pe Dăncilă în momentul în care era în cădere liberă.

În schimb, a susținut primarul Sectorului 3, cât aceasta a fost susținută de Liviu Dragnea, europarlamentarul Manda nu a avut niciodată nimic de obiectat.

„Niciun partid nu are nevoie de vulpi, ci de oameni care să aibă curajul să gândească și să-și asume ce gândesc.

Dacă tot are acum opinii și obiecții, unde era când doamna Dăncilă era propusă ca premier? O persoană fără niciun fel de calitate de lider, fără niciun fel de expertiză, fără nicio experiență. El a votat pentru. Singurul care a votat împotriva nominalizării doamnei Dăncilă, și o spun cu regret, am fost eu.

Știți care e comportamentul hienei? Ăla e comportamentul, când miroase a hoit, el e acolo. Când a simțit că se clatină doamna Vasilica, a fost acolo ca o hienă clasică”, a comentat Robert Negoiță, pentru B1.

Ce l-a făcut pe Robert Negoiţă să afirme toate cele de mai sus

Europarlamentarul Manda a vorbit despre congresul PSD care va avea loc în februarie, menţionând că PSD ar trebui să nu mai susţină proştii în funcţii publice.

Manda a mai declarat, că PSD nu trebuie să mai ajungă în momentul în care „unii care nu știu să se exprime” să arunce „la gunoi” munca întregului partid social.

 

Distribuie