Olguţa Vasilescu îl atacă pe Rareş Bogdan: „mitocanul suprem al politicii a terminat cu ora la cosmetică de cănit sprâncene”

Reclama

Reclama

Scandalul între Olguţa Vasilescu şi Rareş Bogdan continuă puternic în mediul online. Pe tot parcursul zilei de joi aceştia s-au jignit permanent pe reţelele de socializare, totul plecând de la momentul în care protestatarul Marian i-a cerut demisia lui Raed Arafat, iar Olguţa l-a făcut retard pe Marian Ceauşescu.

În mai multe mesaje, Olguţa l-a făcut pe Rareş Bogadan „mitocan”, iar reprezentantul PNL i-a spus că este doar o „duduie”. Acum, când ţara arde şi Olguţa se plictiseşte, aceasta mai postează un mesaj pe Facebook legat de plafonarea pensiilor speciale şi de acţiunile lui Rareş Bogdan.

Reclama

”Dacă domnu’ Rareș a terminat cu lecțiile și ora la cosmetică de cănit sprâncene, poate ne explică și de ce guvernul lui a susținut abrogarea ordonanței de plafonare a pensiilor speciale și le-a făcut să se dubleze! Că el răgușise în campanie mințind că PNL vrea eliminarea tuturor pensiilor speciale… Nu ne mai ține ocupați cu replicile că avem treabă să arătăm cum sunteți fără fard! ”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Atacul pe această temă de pe Facebook pleacă de la faptul că Ministerul Munciina transmis în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților că nu susține aprobarea OUG 59/2017, ordonanţă care a plafonat pensiile speciale.

 

Reclamaloading...
Reclama

Comentează știrea

Leave a Reply
  1. Doamne,suntem dupa 30 de ani,flamanzi si goi,si fara adapost…tradati,mintiti,indatorati,cu copii plecati in lume,sa si caute de munca…nu mai avem in tara loc de paraziti si rapitoare de aer,apa si pamant… de craciun,fa o minune si desteapta poporul acesta, prostit si infometat,umilit,…reda ne,doamne,demnitatea de a sta in picioare si nu cu capul plecat,ingenunchiati de dusmanii si carnivorele mari si mici…alina mungiu pippidi,unde esti…bogdan chireac,e aici…proslaveste penalul primul penal cu guler alb,care se viseaza egalul lui IULIU MANIU….CAT TUPEU…CATA MIZERIE MORALA TE POATE IMPINGE SA TRADEZI IDEALURILE UNUI POPOR MINTIT,SARACIT,UMILIT…auzi la el…hotul,puscariasul,penalul si mare profitor al DEBANDADEI NUMITA POLITICA ROMANEASCA, ESTE ,,CERTIFICAT,,DE DECORATIILE SI DIPLOMELE DINAFARA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii