De astăzi, Alexandru Chipciu și Denis Ciobotariu sunt oficiali jucători ai CFR Cluj.

Reclamă

Alexandru Chipciu sa transferat la Cluj după ce a luat decizia de a nu mai prelungi înțelegerea cu Anderlecht. Noul contract îi oferă 30.000 de euro/lună, fiind cel mai bine plătit jucător al momentului din Liga 1.

Denis Ciobotariu plecase în cantonament cu Dinamo, însă a părăsit echipa după primul meci amical din Antalya și a semnat cu CFR Cluj. Ardelenii au plătit 150.000 de euro pentru Ciobotariu, iar salariul acestuia stipulat în contract este de 13.000 de euro/lună.

Reclamă

Meme Stoica se declară dezamăgit de alegerea făcută de Chipciu, fost jucător FCSB.

„Dacă Chipciu ar fi avut o singură propunere, cea de la CFR, aș fi fost doar supărat. Nu pe el, ci pe natura situației. Faptul că a respins o ofertă mai bună financiar dintr-un campionat mult mai puternic decât Liga 1 și a ales să ne (să-mi) fie adversar m-a dezamăgit. L-am întrebat dacă l-a nemulțumit absența unei oferte din partea lui Gigi Becali. A negat categoric, spunându-mi răspicat că nu s-ar fi întors. Când mi-a cerut sfatul, i-am spus să aleagă ce crede el că e mai bine pentru el și familia lui și să nu țină cont de relația noastră pentru că au fost și sunt situații în care joacă frate contra frate. Dacă asta înseamnă că am blocat transferul lui la Steaua, așa am făcut”, a scris directorul sportiv al FCSB.