Octavian a dat de pământ cu noua generație de „actori”.

Octavian Strunilă nu mai are nevoie de nicio prezentare. Actorul este în lumina reflectoarelor de ani buni, iar cariera lui este presărată doar cu roluri remarcabile. Tocmai de aceea, acesta nu înțelege deloc cum unele persoane ajung să fie incluse în categoria actorilor, fără să aibă pregătire.

Octavian Strunilă este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi. Acesta s-a făcut remarcat odată cu rolul din „Inimă de țigan”. De atunci și până în prezent, acesta nu a făcut decât să se perfecționeze și să dea ce are mai bun pe scena teatrului și nu numai. Însă, ca orice om, Octavian are și el nemulțumirile lui.

Actorul a fost provocat să răspundă la mai mult întrebări la clasica rubrică „Sosurile Iuți”. Cătălin Măruță și echipa au pregătit cele mai provocatoare curiozități, dar Strunilă nu a stat prea mult pe gânduri. Acesta a evitat să mânânce iute și și-a asumat fiecare răspuns. Nu doar că a fost sincer, dar a și detaliat fiecare răspuns.

Octavian Strunilă, declarații acide la adresa lui Smiley. „A ajuns în cinematografe fără să se pregătească”
Social media

Octavian Strunilă a pus punctul pe „i”

Octavian Strunilă a fost provocat să numească trei actori nepricepuți, iar numele lor a fost rostit imediat. Matei Dima, Vladimir Drăghia și Smiley sunt „actorii” care nu l-au impresionat deloc pe Octavian. Acesta este de părere că nu orice poate fi actor, la fel cum nu orice persoană care apare într-un astfel de proiect, poate fi numit actor.

Strunilă l-a luat în vizor și pe Smiley care, așa cum știu fanii, a apărut anul trecut într-un film care a rulat mult timp în cinematografe. Sub regia lui Iura Luncașu, iubitul Ginei s-a descucat destul de bine, dar nu a fost suficient pentru a ajunge la statutul de actor. Octavian Strunilă este de părere că artistul are potențial, dar trebuie să se pregătească temeinic înainte.

„Și 5GANG a avut film, dar n-am putut să mă uit. După 10 minute, mi-am dat seama că toți oamenii de acolo, actori și neactori, jucau într-un fel în care nu mă puteam uita. Smiley a jucat într-un film al lui Iura Luncașu. Trebuie tras un semnal de alarmă.

Oamenii aștia sunt foarte cunoscuți și apar în postura de actori fără să facă, măcar, o pregătire. Ajung în sala de cinema fără să fie pregătiți. Smiley ar putea să facă meseria asta. Dar toți cântăreții care se aruncă în asta trebuie să înțeleagă că e mai mult de atât.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.