Feng Shui reprezintă o practică tradițională chineză, care se concentrează pe organizarea și aranjarea spațiului în așa fel încât să se creeze o armonieți optimă între mediul înconjurător și energia vitală, cunoscută sub numele de „chi” sau „qi”.

Scopul acestei practici este de a influența pozitiv fluxul de energie dintr-un spațiu, pentru a susține bunăstarea, sănătatea și succesul celor care îl utilizează. În perspectiva Revelionului, folosirea principiilor Feng Shui poate fi deosebit de benefică în atragerea belșugului în casă și în toate aspectele vieții.

Ce obiecte ar trebui să arunci din casă înainte de Revelion

Conform principiilor Feng Shui, există anumite obiecte din casă care pot îngreuna fluxul de noroc și pot atrage energii negative. Identificarea și eliminarea acestor obiecte înainte de Anul Nou poate contribui la crearea unui mediu propice pentru prosperitate și fericire în anul următor.

Dacă ai căni sau vase sparte în bucătărie, este recomandat să le înlocuiești înainte de Revelion. Conform principiilor Feng Shui, vesela deteriorată poate împiedica fluxul de noroc și poate atrage energii negative în casă.

Obiectele pe care trebuie să le arunci înainte de Revelion 2024. Vei avea ghinion dacă le vei păstra!

La fel și ceasurile stricate, care au potențialul de a aduce energii nefavorabile. Identificarea și eliminarea acestor obiecte poate contribui la crearea unei intrări optimă în Noul An și poate spori șansele de atragere a norocului și succesului în anul 2024.

Evită calendarele vechi – mesageri ai stagnării și blocajului

Conform principiilor Feng Shui, calendarele vechi pot fi considerate adversari ai norocului, prosperității și fericirii. Păstrarea acestor obiecte în casă sugerează că nu ai încheiat etapele trecute ale vieții tale și poate crea senzația că rămâi blocat în trecut. Eliminarea calendarelor vechi din casă înainte de Revelion poate elibera spațiu pentru noi începuturi și poate deschide calea către prosperitate și fericire în noul an.