Reclamă

O echipa de cercetători  de la Universitatea Harvard au o reușită uluitoare. Aceștia au putut să recupereze rămășițele unui posibil obiect extraterestru prăbușit în Oceanul Pacific.Această descoperire senzațională a fost făcută în timpul unei expediții desfășurate în largul coastelor Papua Noua Guinee. De altfel, acțiunea ar putea constitui o dovadă în sprijinul existenței unei civilizații extraterestre avansate.

Obiect extraterestru extras din Oceanul Pacific

Obiectele recuperate, numite „IM1”, constau în 50 de sfere microscopice. Acestea asemănătoare particulelor de praf, cu o greutate totală de 35 de miligrame. Sferele au fost catalogate ca fiind „perfect rotunde” și au o rezistență materială neobișnuită.

Profesorul care a condus acțiunea, susține că aceste caracteristici neobișnuite ar putea indica faptul că obiectele au o origine extraterestră. De asemenea, există șanse să provină dintr-un mediu natural diferit de sistemul nostru solar.

Examinarea detaliată a rămășițelor extraterestre va include analiza compoziției elementare. De asemenea vor fi analizate și fin punct de vedere izotopic.

Echipa de cercetători intenționează să prezinte datele obținute într-o lucrare științifică. Aceasta va fi trimisă unei reviste de specialitate citite de numeroși oameni din întreaga lume.

Această descoperire remarcabilă poate marca prima dată în istorie când oamenii au acces la materiale interstelare autentice. O astfel de comoară vine deschizând noi perspective în cercetarea existenței vieții extraterestre.

Profesorul care a condus acțiunea,  a inițiat această expediție în urma descoperirii unei „mingi de foc”. Aceasta ar fi explodat în atmosfera inferioară a Pământului în 2014, înainte de a se prăbuși în Oceanul Pacific.

Această observație l-a convins că există o posibilitate reală de a găsi dovezi ale existenței unei civilizații extraterestre.

Finanțat prin fonduri strânse în urma acestui incident, el a reușit să-și ducă planurile la bun sfârșit.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro