Pe Oana Radu o știm ca pe o persoană foarte asumată și care nu se sfiește să spună ce are pe suflet. Își apreciează și ea foarte mult fanii, însă este foarte deranjată de ceea ce fac unii internauți în mediul online. Se pare că artista a ajuns la sautație din cauza răutăților oamenilor și nu poate să înțeleagă de ce oferă atâta negativitate în mod gratuit.

De data aceasta nu este vorba de răutățile oamenilor din mediul online, ci chiar din viața reală. În ciuda fatului că ea este pozitivă și oferă numai zâmbete în jurul ei, ceilalți oameni nu se văd deloc atinși de aceste gesturi și adoptă o atitudine pe care Oana Radu nu o tolerează.

Frumoasa artistă a decis să împărtășească aceste gânduri cu fanii ei din mediul online, meționând faptul că nu poate să găseacă motivul pentru care primește înapoi altceva decât ceea ce ea oferă.

Oana Radu, deranjată la culme de răutatea oamenilor

Fiind persoană publică, Oana Radu are foarte mulți fani, dar și câțiva hateri în mediul online, însă se pare că nu doar acolo. Mereu discută cu susținătorii ei despre problemele pe care le întâmpină zi de zi, iar cea mai recentă problemă a ei este legată de problemele tenului. Artista declară faptul că fața ei nu arată prea bine în această perioadă și că face eforturi pentru ca lucrurile să revină la normal. Pintre altele, Oana Radu a abordat și subiectul care o neliniștește teribil de ceva vreme.

„Știți genul ăla de oameni… când intrați într-o încăpere sau vă întâlniți undeva, te vede că i-ai zâmbit, dar nu îți răspunde în continuare așa … face o față…. Dacă ați zâmbi ați fi mai frumoși, ați fi mai buni. Cât costă să-i zâmbești unui om?! Cât costă să încerci să fii puțin mai bun?! Ați fi mult mai frumoși. Răutatea chiar vă urâțește”, le-a spus Oana Radu acestora, pe InstaStory.

Oanei Radu nu s-a mai puut abține și a dat totul pe față: ”Cât costă să fii bun”

Oana Radu, criticată de-a lungul timpului din cauza greutații sale

Oana Radu a dus o luptă grea cu kilogramele în plus nu o dată, ci de două ori. De fiecare dată, însă, a reușit să iasă învingătoare din acest impas al vieții și mărturisește că este foarte mândră de reușita ei. Chiar și așa, întotdeauna au existat oameni care au criticat-o și care i-au criticat munca pe care a depus-o.

Oana Radu știe foarte bine că fiecare pădure are uscăciuni și încearcă să nu ia în seamă astfel e reacții ale oamenilor.