Oana Zăvoranu postează în fiecare zi de miercuri pe canalul ei de YouTube emisiunea pe care o prezintă de câteva luni bune și despre care toată lumea vorbește. În ultima ediție, aceasta i-a luat la rost pe Antonia și Alex Velea, Ștefania și Speak, dar și pe Flick împreună cu Denisa Hodișan. Înainte de a se ocupa de cuplurile respective, frumoasa actriță nu s-a putut abține să nu facă o postare despre Gabriela Cristea, pe care a luat-o de ceva vreme în vizor.

Oana Zăvoranu, ironică pe social media

Artista nu o suportă deloc pe soția lui Tavi Clonda, dar nici pe el, pentru că este de părere că aceștia nu au altceva mai bun de făcut cu viața lor decât să aștepte să primească lucruri gratuite din partea unor firme care îi aleg pe ei pentru promovarea produselor. A avut chiar și o ediție a emisiunii sale în care i-a făcut pe cei doi soți cu ou și cu oțet și în care a avut grijă ca oamenii să îi vadă așa cum sunt ei cu adevărat.

Soția lui Alex Ashraf a făcut o serie de declarații dure la adresa lor și nu s-a putut abține să nu îi ironizeze în stilul lor caracteristic. Gabriela Cristea a susținit că nu a urmărit ceea ce s-a spus despre ea și că nu dă doi bani pe spusele actriței, care nu îi vrea sub nicio formă binele. Ori de câte ori este criticată din toate părțile, vedeta nu pune la suflet și merge înainte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Hipo Mocangela… pe pled. Ea nu o fi auzit de ”no bâzz”? Vezi că au din abundență Regina Regească și Cătă Barosanu”, a scris Oana Zăvoranu pe social media.

 

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Gabrielei Cristea! Vedeta a făcut-o praf: "Apar căpușele așa..."

„Apar căpușele așa… Chiar dacă Tăviță stropește… Și ea vrea să își protejeze familia, mă”, a mai notat actrița.