De la o vreme, Oana Zăvoranu a început să le ia în vizor și pe alte vedete de la noi din țară, nu doar pe cele pe care i se pusese pata la început. Frumoasa vedetă a vorbit în emisiunile sale de pe YouTube despre Alex Velea și Antonia, dar și despre Denisa Hodișan și Flick. Nu are deloc o părere bună despre aceștia și i-a făcut cu ou și cu oțet, fără să uite de Speak și de Ștefania, despre care a vorbit, de asemenea, foarte urât.

Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac

Chiar dacă încearcă să aducă noi personaje în postările sale, se pare că fanilor săi le este dor de veteranii de pe Story-urile sale și având în vedere că părerea lor este cea mai importantă pentru ea, acum câteva ore i-a făcut de râs pe mulți influenceri de la noi, așa cum obișnuia în trecut. Urmăritori săi au râs cu lacrimi, în momentul în care a ajuns să discute despre Anda Adam pe care a poreclit „Andu Madam”.

Actrița este de părere că blondina nu este deloc feminină și că are un trup de bărbat, pe care și-l editează în exces, pentru că niciodată nu arată la fel în toate fotografiile din mediul online. Oana Zăvoranu a făcut o serie de comentarii acide și despre faptul că în ciuda a tot ceea ce a spus despre ea, cântăreața face în continuare concursuri pe social media și le oferă fanilor săi coduri de reducere de pe urma cărora și ea are de câștigat. Comentariile răutăcioase la adresa Andei Adam  pare că nu vor înceta prea curând, dat fiind faptul că Oana Zăvoranu se vede deloc a fi de acord cu ceea ce face cântăreața în mediul online.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Andei Adam: "Poate vă era dor..."

„Poate vă era dor de Andu Madam și limbuța lui sexy? Logic că el poate doar coduri și givaueiuri să vă mai dea…că în rest mai are niște prize și niște parfumuri de 29 de roni pe barosăneală, dacă mai vrea cineva”, a scris Oana Zăvoranu la Story.