Oana Zăvoranu are de gând să meargă până în pânzele albe ca să o pună la punct și pe Anda Adam. În urma criticilor pe care i le-a adus artistei referitoare la bustul ei, ”Querida” nu se oprește și îi găsește din nou nod în papură!

Oana Zăvoranu nu se abate nicio clipă de pe drumul cruciadei sale. Este hotărâtă să dea de pământ cu foarte multe vedete de la noi din țară, iar de data aceasta i-a picat în mână Anda Adam. Nu ține cont de absolut nimic atunci când își expune opiniile, mai ales când acest lucru înseamnă să arunce cu jigniri în stânga și în dreapta.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Andei Adam! ”Câte kile de glet ți-ai pus?”

Oana Zăvoranu, critici dure la adresa blondinei

Oana Zăvoranu a mai taxat o victimă. După ce bruneta i-a criticat aspectul fizic în propriul stil caracteristic, aceasta se leagă acum și de faptul că vedeta are mult prea mult machiaj pe față. În urmă cu puțin timp, diva noastră o face pe Anda Adam bărbat și o numește ”Andu Madam”.

„Andu Madam! Da între ”pectoralii” (n.r. sâni) ăia ce ai? … Că nu mai ne putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică! Femeia bărbat bine! Și lasă fotoșopu’, că nici nu te-am recunoscut … Norocu cu pectoralii … Pardon, sânii!”, a scris Oana în dreptul pozei cu Anda Adam, în urmă cu ceva timp.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Andei Adam! ”Câte kile de glet ți-ai pus?”
Oare la acești „pectorali” se referă Oana Zăvoranu?

Dacă erați de părere că Oana are de gând să se oprească aici, vă înșelați amarnic. I-a criticat chiar și fruntea despre care zice că este mult prea mare. Ba mai mult, a avut ceva de spus și despre bijuteriile Andei Adam, făcând o comparație între inelul artisei și inelul lui Nicolae Guță.

”Mamă, Andule cum ai tu fruntea, n-o are nimenea. Îmi place și ”ghiulu”, e ”pe sistem” cum i-ar plăcea și lui Guță, el ți l-a dat? Ce ”sexy” și pe sistem e, nici hainele nu vor să stea pe ea că se rușinează să îi acopere trupul de ”zeiț”. Începi să devii ”influenceră”, dar unde sunt buzele aici, nu le aveai la tine. Nu aveai nici chef de alea 487 de mii de filtre”, mai spunea atunci Oana Zăvoranu la adresa cântăreței.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Andei Adam! ”Câte kile de glet ți-ai pus?”
Anda Adam și fetița ei

Oana Zăvoranu o acuză pe Anda Adam că folosește mult prea mult filtrele și machiajul

Nici acum n-o scapă din ochi pe Anda Adam, căci diva noastră este atentă la fiecare detaliu și nu vrea să-i scape absolut nimic. Altă zi, alte critici care vin din partea Oanei la adresa Blondinei. Se pare că în opinia ei, Anda Adam folosește foarte multe filtre, mult machiaj, iar realitatea nu are nicio legătură cu fotografiile ei din mediul online.

Revoltată la culme, aceasta a scris un mesaj destul de dur alături de o poză cu Anda Adam în care nu are niciun filtru.

„Câte kile de glet ți-ai pus și câte filtre? (…) Dacă nu se gletuiește și n-are filtrele alea multe n-o să-l recunoști niciodată. (…) Știu, Andu. Viața e dură fără filtre și „fotoshop”. Așa arată, de fapt, Andu cu machiaj de „zi”. Să ne ferească Dumnezeu și să murim de bătrânețe, nu de sperietură … zic”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unor imagini cu Anda Adam cu și fără machiaj.