Oana Zăvoranu susține faptul că nu este deloc pe aceeași lungime de undă cu femeile care își alăptează copilul în spațiul public. Se pare că, în opinia brunetei, unele femeie care au devenit mame profită de acest rol și se afișează în mod excesiv în mediul online în anumite momente în care ar trebui să fie intime. Ce are de spus Oana Zăvoranu despre acest subiect?

Oana Zăvoranu este o prezență efervescentă în lumea mondenă. Spune întotdeauna lucrurilor pe nume, oricât de dur ar fi adevărul și nu se ascunde după degete atunci când are ceva de spus lumii. Unul dintre subiectele pe care diva noastră l-a abordat recent a fost în legătură cu mamele care își expun mult prea mult copii și, mai mult decât atât, care fac un titlu de glorie din faptul că au născut, postându-se adesea alături de copil în momentele cele mai intime.

Ce spune Oana Zăvoranu despre mamele din ziua de astăzi?

Oana Zăvoranu ne-a obișnuit cu o atitudine de titan și nici când vine vorba despre mame de copii mici nu se abține de la cele mai tăioase comentarii. În cadrul unui live pe rețelele de socializare, bruneta, printre alte subiecte, a atins și subiectul acelora dintre mame care aleg să-și alăpteze copiii în văzul tuturor.

”N-ai nimic de făcut, vrei să arați că ești mamă. Milioane de femei sunt mame, deci n-ai făcut nimic și pentru că te plictisești îți dai drumul la telefon și stai cu copilul așa”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Se pare că Oana Zăvoranu este de părere că mamele care își postează pruncii în mediul online în cele mai intime ipostaze fac aceste lucruri doar pentru a atrage atenția. Mai mult decât atât, brunetă critică acest comportament, spunând că acele mame nu au altceva mai bun de făcut decât să se filmeze alături de copii și să vorbească în fața telefonului.

Oana Zăvoranu, total împotriva alăptatului în public! Ce are de spus vedeta: ”Să fiți mamele anului”

”Vi se pare vouă că numai voi aveți copii. Alte femei care au copii nu se mai plâng, doar voi vă etalați cu copiii toată ziua-bună ziua în fața telefoanelor și faceți poze cu copiii, să fiți mamele anului”, a mai spus actrița.

Alex Ashraf a fost și el prezent în live-ul soției sale, fiind total de acord cu ideile emise de aceasta. Mai mult decât atât, cei doi au adus în discuție și propriul exemplu. Oana Zăvoranu susține faptul că în cazul în care va deveni mamă va evita în totalitate acest comportament al mamelor din generația Z.