Oana Zăvoranu nu o place deloc pe Ruby. „Querida” a făcut-o zilele trecute „urâtă”, iar acum continuă seria atacurilor la adresa ei. Cântăreața a fost pusă și pe lista neagră de către partenera de viață a lui Alex Ashraf. Ea nu s-a putut abține și a făcut-o din nou cu ou și cu oțet pe frumoasa artistă.

Oana Zăvoranu crede despre Ruby că este „miloagă”

Actrița din ”Sacrificiul” și-a făcut un obicei din a lua la rost vedetele de la noi din țară. Totul a început în urmă cu multe luni, după ce Pepe a anunțat că divorțează. Vedeta a promis la vremea aceea faptul că vrea să le desființeze pe divele din România. S-a ținut de cuvânt! Aproape că nu trece zi fără ca Oana Zăvoranu să le critice dur pe multe dintre influencerițele pe care i s-a pus pata.

De pe lista ei fac parte vedete precum Oana Roman, Adelina Pestrițu, Christina Ich, Alina Ceușan, Anda Adam, Delia, Lidia Buble, Andreea Mantea, Andreea Bănică, Bianca Drăgușanu, dar și multe altele.

 

Recent, ea a postat un colaj în care se aflau chipurile mai multor vedete de la noi, în care acestea erau fie nemachiate, fie înainte de operațiile estetice. Prin intermediul acelor imagini, Zăvo a vrut să demonstreze că în lumea aceasta nu există femei urâte; ci doar femei care nu au bani.

După toate acestea, ea a sărit din nou la gâtul lui Ruby, despre care a spus că este o „miloagă”, care așteaptă să primească lucruri pe gratis, așa cum fac multe altele.

„I s-a livrat „dulceața” și lu miloaga asta, mă… și mulțumește frumos pentru pomană. Să fie primit, nu? Un arond corespunzător, în caz că erați chiori”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

„Așa, postează tot, nu te lăsa, că așa mai primești și alte mocangeli. Păi ori nu ți-a pus nimic ori sunt bogate? Deci trebuia să fie și un [email protected]#$x, ceva în ele, nu? Tu ești cu tupeul la tine grupa mare”, a adăugat ea.

Oana Zăvoranu și-a scos din nou ghearele! „Querida” a sărit la gâtul lui Ruby Miloaga asta