Reclamă
Reclamă

Oana Zăvoranu a decis să vorbească deschis despre faptul că, a avut 10 perechi de silicoane în utltimii ani. Actrița din serialul „Sacrificiul” a decis să facă dezvăluiri interesante cu privire la acest subiect. Acum un an, vedeta și-a scos silicoanele, pentru că a ajuns la concluzia că este mult mai bine să aibă sânii ei naturali.

Se pare că de un timp incoace, Oana Zăvoranu ține foarte mult la naturalețe și chiar a ajuns să fie împotriva femeilor care recurg la operații estetice. Până nu demult ea era cea care și-a făcut o gramadă de operații dar acum și-a schimbat radical părerea.

Oana traiește o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat pe care îl iubește nespus de mult dar recunoaste că are și ea problemele ei. Are mare grija de corpul ei pentru că vrea să arate mereu bine și să aibă succes. De-a lungul timpului, ea a purtat diferite silicoane, de mai multe forme și marimi. Oana își menține spiritul tânăr și nu ezită să își arate formele frumoase ori de câte ori are ocazia.

În lumea showbizz-ului sunt multe vedete care poartă silicoane și care abia așteaptă să își expună busturile generoase, pe la evenimentele mondene. La ora actuală se pare că decolteurile adânci sunt cele care fac senzație și atrag privirile tuturor dar Oana se multumește cu formele ei naturale.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro