Querida i-a pus din nou la zid pe unii dintre internauți

Oana Zăvoranu a uimit cu modul în care i-a apostrofat pe internauți. După ce a dezvăluit că s-a apropiat de Dumnezeu și are o viziune diferită asupra vieții, Querida lovește din nou.  Vedeta susține că a avut un motiv întemeiat pentru a se dezlănțui.

Mesajele care au deranjat-o foarte tare

Oana Zăvoranu a dispărut o vreme de pe rețelele de socializare. Acest lucru s-a întâmplat în ultimele luni. Recent, fosta actriță de telenovele a reapărut în mediul online total schimbată. Querida a mărturisit că s-a apropiat mai mult de Dumnezeu și că are de gând să trăiască diferit.

De altfel, vedeta a dezvăluit și cine a ajutat-o să ajungă în acest punct neașteptat al vieții. Este vorba despre duhovnicul ei. Preotul a reușit să o determine pe Oana să fie mai apropiată de cele sfinte, să meargă la biserică și chiar să de roage.

Din nefericire, vedeta a fost din nou provocată de unii dintre internauți. Astfel că, Oana a lăsat deoparte pacea interioară și i-a apostrofat pe cei care au îndrăznit să îi transmită mesaje. Mai exact, Querida a fost invitată să devină membru pe anumite aplicații care au la bază „mineritul” în sfera criptomonedelor.

Oana nu și-a mai putut stăpâni furia, astfel că a adresat câteva cuvinte dure celor care au făcut gestul.

Sursa foto: Instagram

„Chiar în halul ăsta de cretini ați ajuns mare parte din voi? Nu mai și semnalizați dacă tot nu mai aveți creiere deloc în cap.”, le-a transmis aceasta.

Probleme în căsnicia vedetei?

Oana Zăvoranu ar avea probleme financiare grave după un proces îndelungat cu „vrăjitoarele”. De altfel, în urma acestuia, prezentatoarea ar fi rămas și fără una dintre proprietățile pe care le avea. De altfel, nici la clinica medicală pe care o deține lucrurile nu au stat mai bine. Oana Zăvoranu a dezvăluit în urmă cu ceva timp că ar fi fost furată de conducerea unității.

Dincolo de toate acestea, fanii vedetei au intrat la bănuieli și legat de viața amoroasă a acesteia. Oana nu s-a mai afișat în mediul online alături de partenerul ei așa cum obișnuia în trecut. De aici, mulți dintre internauți au tras concluzia că vedeta ar avea probleme în căsnicie.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.