Oana Zăvoranu critică de ceva vreme vedetele din România, dar a venit și rândul ei să fie luată la rost de fani. De câteva zile, noua ei victimă este Andreea Mantea. Vedeta a laut la bani mărunți trecutul prezentatoarei și a adus în atenția publicului o serie de imagini care i-au lăsat cu gura căscată.

Oana Zăvoranu: “Eu nu am făcut poze crăcită”

Nu a fost deloc blândă cu Andreea Mantea, despre care a spus că are o afinitate pentru bărbații însurați. În plus, a postat și o serie de imagini cu ea de pe vremea când posta în reviste pentru adulți. Asta nu este tot! A găsit și câteva poze în care bruneta era complet nemachiată și cu fața plină de coșuri. Pentru unii dintre urmăritorii a fost pentru prima dată când au văzut acele fotografii, de aceea șocul a fost atât de mare.

După toate acestea, Zăvo a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde i-a rugat pe fanii ei să le adreseze numai întrebări inteligente. Un internaut i-a spus că și ea și-a început cariera cu poze în reviste și a întrebat-o dacă nu a fost criticată din cauza asta.

Bineînțeles că Oana Zăvoranu a simțit nevoia să se apere și i-a dat imediat un răspuns admiratorului curios. Actrița a precizat că ea nu a început cu poze în revista și că nu a pozat niciodată în poziții indecente, la fel ca rivalele sale. A mai spus că dacă ar fi existat astfel de imagini, cu siguranță ar fi apărut până acum.

Oana Zăvoranu, răspuns memorabil atunci când a fost întrebată de pozele sale nud din reviste: ”Crăcită obscen sau nud...”

“În primul rând, eu NU am început cu poze în reviste, ci ca o amărâtă cu emisiuni de trei ore LIVE PE TVR2. Ne-am înțeles? Așa…mergem mai departe.

Eu nu am făcut poze crăcită obscen sau nud, eu nu am despărțit familii și nu am lăsat copii fără tați.“, este o parte din mesajul actriței.