Oana Zăvoranu nu a lăsat răutățile în 2020 și iată că și în 2021 este la fel de acidă și ”pusă pe trebă”. Așa cum ne-a obișnuit până acum, una din țintele preferate ale ei de când a început războiul împotriva influencerițelor de la noi din țară este nimeni alta decât Oana Roman. Bruneta o pune la pământ din nou pe fiica lui Petre Roman și o acuză de faptul că își minte fanii cu nerușinare.

Oana Zăvoranu parcă este mai dură pe zi ce trece! Nu cu mult timp în urmă, a aruncat din nou cu săgeți otrăvitoare către Oana Roman. Se pare că bruneta este deranjată foarte tare de faptul că roșcata oferă o imagine falsă a propriei persoane publicului ei și că tot ceea ce face este doar marketing, scopul ei principal fiind acela de a câștiga bani.

Cum nu era de ajuns, Zăvoranca mai spune și că folosește photoshop-ul într-un mod grosolan și că, în realitate, nu ar fi deloc vorba despre niciun kilogram pierdut.

Oana Zăvoranu, noi replici acide la adresa Oanei Roman! O acuză că își minte fanii cu photoshopu-ul după ce s-a fotografiat într-un body: ”Iar ai îndoit cada și pereții de la photohop”

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio după o relație de 6 ani

În ciuda faptului că a făcut tot posibilul pentru a-și salva relația de la eșec, Oana Roman a primit vestea despărțirii cu foarte mare tristețe în suflet. Se pare că decizia de a pune capăt relației a venit strict din partea lui Marius.

Într-un mesaj adresat fanilor ei de pe rețelele de socializare, Oana Roman a declarat faptul că cei doi nu își mai vorbesc, cu toate că sunt mai multe socoteli neîncheiate între ei doi care ar trebui soluționate în vreun fel.

Cei doi și-au trăit viața unul alături de celălalt vreme de 6 ani de zile, însă pare că lucrurile nu au mai putut fi deloc salvate, cel puțin din punctulul de vedere al lui Marius Elisei, el fiind cel care a pus piciorul în prag și a spus stop.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.