Oana Zăvoranu a vorbit, zilele acestea despre unele dintre momentele care au reușit cu adevărat să îi marcheze existența. Actrița a fost invitată în podcast-ul soțului Andrei, iar ea și-a deschis inima în fața lui și în fața celor care îi urmăresc, vorbind despre lucruri despre care nu a mai adus discutat până în momentul de față. Nimeni nu știa, de exemplu, despre soția lui Alex Ashraf că a mers la vrăjitoare. Oana zăvoranu a explicat cu lux de amănunte care au fost motivele pentru care au determinat-o să recurgă la acest gest.

„Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor”

Ea a ținut să le povestească oamenilor și cum a ajuns acolo, dar și despre ce anume a determinat-o să accepte ajutorul lor, deși nu credea în puterea lor. Mai mult de atât, ea a zis că totul ar fi început de la un dans al mamei sale cu partenerul ei de la vremea aceea, Pepe. Pentru ea, acest subiect este unul cu o mare încărcătură emoțională și de aceea a preferat să zică nimic până la momentul de față.

A venit, însă, vremea ca Oana Zăvoranu să dea o serie de explicații cu privire la acest subiect foarte controversat, curios pentru toată lumea care o privește. Soția lui Alex Ashraf a avut mult de suferit după ce a divorțat de Pepe și a trăit șocul vieții sale, când după separare și-a văzut mama dansând cu Pepe, la TV. În momentul acela, actrița nu a mai ținut cont de nimic și a spart televizorul de nervi. Nu îi venea să creadă că i se întâmplă chiar ei una ca asta și s-a simțit trădată de propria mamă. Acela a fost și punctul în care a decis să apeleze la vrăjitoarele, care au și profitat de situația în care se afla la acea vreme.

”Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla a fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat. Pentru mine…acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla. Practic a fost un șoc pentru toată lumea. Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor. M-am simțit trădată.”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, motivul pentru care a mers la vrăjitoare! Nu a mai vorbit niciodată despre asta: "Mama s-a aliat cu Pepe"

”Cei mai mari dușmani de la un anumit moment au fraternizat și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț și mama ta. Ăla a fost momentul în care oricum vrăjitoarele aflaseră. Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier.”, a mai zis ea.