Oana Zăvoranu le-a luat în vizor pe multe dintre vedetele de la noi. Actrița este deranjată de cele care promovează anumite produse pe social media. Ea le-a adresat acestora cuvinte dure, punând accentul pe faptul că sunt ”sărace”. I se pare de necrezut că multe dintre ele așteaptă să primească totul pe gratis și fac reclamă unor produse pe care nu le folosesc.

”Querida” este pusă pe ceartă de foarte multă vreme. Se fac aproape luni bune de când a anunțat că le va desființa pe divele de pe Instagram. Ea nu s-a oprit doar la ele, ci i-a criticat și pe alții la care nimeni nu se aștepta. Unii dintre cei de pe lista neagră a ei au fost Selly, Gami, Cătălin Botezatu, Pepe, dar și mulți alții.

 

Fanii vedetei îi cer aproape zilnic păreri despre persoanele publice de la noi, iar ea le răspunde de fiecare dată. În plus, a început chiar să analizeze Story-urile vedetelor pe care nu le suportă deloc. Lupta cu ele este dată deocamdată doar în online și chiar și-a propus să își facă propria emisiune, unde va discuta despre toate problemele acestea.

 

Oana Zăvoranu a răbufnit pe Facebook

Actrița din serialul „Sacrificiul” a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale, iar internauții au reacționat imediat. Ea le atenționează pe cele care cred în toate produsele pe care încearcă să le vândă vedetele de la noi în mediul online. Oana Zăvoranu și-a propus ca în show-ul pe care îl va avea pe canalul ei de Youtube să le demaște pe cele care încearcă să-și păcălească fanele.

Oana Zăvoranu lovește din nou! Mesaj de infarct transmis de vedetă: ”Sunt Zăvo și mi se rupe!”

 

”Au înnebunit toate, iar pe voi cred ele că vă iau de proaste. Dar voi nu sunteți gâște ca să haliți tot ce vă vând aceste «influencere». La show-ul online făcut de mine le demasc pe toate impostoarele care slăbesc cu ceaiuri minune. Nu scapă nici zăpăcitele care vă mint că își îngrijesc părul ăla de cămilă doar cu șampoane luate din Dragon la 15 lei. Ce fac eu nu face nimeni, iar, până la lansarea show-ului, toate mocangistele mai au timp să pupe mâna la Doamna Președintă! Însă nu o să fiu cu iertare, le bubui și le demasc pe toate «influencerele» care v-au fiert ani la rând. Stay tuned, vine ce așteptați de atâta timp! Că eu sunt Zăvo și mi se rupe!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.