Oana Zăvoranu este foarte îndrăgită de public, mai ales de când a început să facă emisiunea pe Youtube. Querida este extrem de transparentă atunci când vine vorba de viața ei personală. Dacă până acum nu a împărtășit prea multe detalii din viața ei, acum, Oana a decis să le arate fanilor cea mai importantă persoană din viața ei.

Oana Zăvoranu, mesaj pentru cel mai important bărbat: ”Ești iubirea mea”

Oana Zăvoranu a decis că unele detalii trebuie să rămână în intimitate. De multe ori, aceasta pare o ființă dură și intangibilă, dar, ca orice om, are și ea slăbiciunile ei. Una dintre ele este chiar tatăl ei, despre care nu a vorbit niciodată prea mult. Oana Zavoranu a fost crescută de Nicolae Zăvoranu, dar are un profund respect pentru cel care a dus-o în prima zi la școală. Oana a postat recent o poză cu Ion Bănicioiu, iar mesajul ei a emoționat pe toată lumea.

„Tată este unul singur. Mă refer la cel natural, Ioan Bănicioiu. Pe Nicolae Zăvoranu îl consider tată de-al doilea și îl iubesc enorm, dar dragostea mea imensă este pentru TATA”, a spus la un moment dat Oana despre tatăl ei. Acum, vedeta a publicat în mediul online mai multe imagini de acum zeci de ani cu Ioan Bănicioiu. „Tati meu frumos. Prima zi de școală, normal că alături de tine. Ești iubirea mea. Exist datorită ție și sunt cine sunt pentru că tu ești tatăl meu și semăn cu tine”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu.

Când revine Querida la tv?

Oana a spus demult adio televiziunii. A mai cochetat cu diferite proiecte și seriale, dar nu s-a regăsit complet în ele. Acum, aceasta s-a reorientat pe Youtube, acolo unde treaba merge foarte bine. Oana Zăvoranu are propria emisiune în care taxează vedetele, iar fanii de abia așteptă să se întoarcă cu sezonul nou. Oana nu exclude nici revenirea în tv, dar postul care o va vrea trebuie să știe că aceasta are câteva pretențiii.

”Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag. Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele.”, a spus ea.