Anamaria Prodan și Laurențiu Rechecampf divorțează, iar acesta este unul dintre cele mai discutate subiecte din ultima săptămână. Cei doi soți pun capăt unei căsnicii de la mai bine de 13 ani, după ce antrenorul a fost surprins de mai multe ori în compania unei tinere de 25 de ani, pe care se pare că a lăsat-o și gravidă. Tot el a fost cel care a depus actele de divorț, deși femeia de lângă el nu a avut nici cea mică idee de ceea ce se întâmplă.

Oana Zăvoranu a preferat să se abțină

Frumoasa vedetă a aflat că urmează să divorțeze de la un om al legii, în timp ce se afla în trafic. Nu i-a venit să creadă, dar s-a convins și ea de acest lucru câteva ore mai târziu. A luptat cât de tare a putut ea pentru familia lui, dar după toate lucrurile care s-au întâmplat, deși l-a iertat pe Reghe, nu s-ar mai împăca niciodată cu el.

Oana Zăvoranu a fost rugată să își dea și ea cu părerea despre separarea cuplului Prodan-Reghe, dar a fost foarte rezervată în declarații, deși a recunoscut că știe tot. Nu îi stă în fire să se bage în familia oamenilor și nu o va face nici în situația de fază, chiar dacă oamenii care o urmăresc ar da orice să audă tot ce are de zis.

 

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a declarat Oana Zăvoranu, pe canalul ei de YouTube.

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri’, a adăugat actrița.