Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate apariții din lumea mondenă si, de fiecare dată când își face apariția, vine în fața fanilor săi cu cele mai incendiare informații, așa cum s-a întâmplat și de această dată, de atfel.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu și mama sa nu au avut o relație prea bună, în ultimii ani de viață ai femeii. Cele două s-au certat multă vreme, iar în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță a discutat despre motivele pentru care au ajuns să nu se mai suporte. Vedeta a recunoscut că principala cauză au fost banii și că mamei sale începuse să îi placă să apară tot mai des pe la TV.

„Lucrurile erau nasole rău între noi”

Oana Zăvoranu a mai făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele cuvinte pe care i le-a adresat femeia care i-a dat viață, când și-a dat ultima suflare. Se pare că nici când se dădea de ceasul morții, Mărioara nu a vrut să se împace cu fiica sa, pentru că după cum a povestit actrița, au fost mult mai importanții bani pentru ea decât orice pe lume. În plus ea a povestit că în momentul plecării ei de pe această lume, ele nu au reușit să facă pace.

Oana Zăvoranu nu regretă nimic din cele întâmplate, pentru că au fost multe lucruri care nu au depins de ea sub nicio formă. Soția lui Alex Ashraf nu a ținut cont de certurile dintre ele, când mama ei a chemat-o la spital, pentru că știa că ar fi putut fi ultimele ei cuvinte, dar a fost dezamăgită să vadă că ea nu voia să plece cu inima împăcată. Multe clipe din viața sa au fost regizate, dar nu a putut face nimci în acest sens.

Oana Zăvoranu, declarații neștiute până acum despre mama sa! Ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la mama sa pe când se afla pe patul de moarte

”Din păcate, multe momente din viața mea au fost televizate. Ultima oară când m-a chemat mama la spital, m-am dus. Eu, având un suflet bun, băi, deși nu vorbeam cu ea, cum m-aș simți dacă vreodată s-ar întâmpla ceva și nu mă duc când mă cheamă mama mea pe patul de spital, fapt pentru care am dat curs. Lucrurile erau nasole rău între noi, dar mi s-a părut de neconceput. Mama singură se certa cu mine, iar eu tot timpul am încercat să mă împac cu ea. Bună, rea, era mama. Ghinionul a fost ca mama nici până în ultimul nu-și dorea să se împace cu mine, pentru că banii au fost mai importanți”, a declarat Oana Zăvoranu.