Oana Zăvoranu se numără printre vedetele care au avut un trecut destul de tumultos în ceea ce privește viața personală. Știm cu toții faptul că bruneta s-a remarcat prin scandalurile în care a fost implicată cu bărbații din viața sa, însă nici cu mama sa nu a fost într-o relație prea bună ceva vreme.

Oana Zăvoranu nu s-a înțeles deloc bine cu mama sa, în ultimii săi ani de viață. Ea și Mărioara au ținut-o din scandal în scandal și părea că toate aceste situații nu se vor termina niciodată. În cadrul podcast-ului găzduit de soțul Andrei pe YouTube, actrița a dat cărțile pe față și le-a spus tuturor de la ce au pornit toate certurile pe care le avea cu femeie care i-a dat viață. Ea a vorbit despre lucruri pe care nu a mai avut curajul să le afirme până acum în ceea ce privește momentele tensionate dintre ele.

Oana Zăvoranu, momentul adevărului

Există o vorbă și anume că banii sunt ochii dracului, iar soția lui Alex Ashraf a simțit pielea sa această sintagmă. Frumoasa vedetă a ajuns să nu se mai înțeleagă sub nicio formă cu mama ei din cauza banilor. Se pare că Oana Zăvoranu a fost acuzată timp de multă vreme că mama ei s-ar fi stins din viață, din pricina certurilor care au existat între ele timp de mai mulți ani.

„Querida” a simțit nevoia să lămurească și această situație și a povestit că nu certurile lor au fost cele care au dus la moarte femeii, ci problemele de sănătate pe care aceasta le avea. Mărioara avea, de fapt, insuficiență renală și așa a ajuns să își piardă viața, scandalurile neavând niciun fel de legătură că decesul ei. În plus, mamei sale îi plăcea foarte mult să apară la TV și îi plăceau, de asemenea, și banii pentru care ar fi făcut orice, inclusiv să lupte împotriva fiicei sale.

 

Oana Zăvoranu declară care este adevăratul motiv pentru care existau certuri între ea și mama sa! "Eu i-am spus de multe ore, în glumă..."

”De la bani. În primul rând, mamei mele îi plăcea foarte mult să apară la TV, nu este că o târa cineva. Eu i-am spus de multe ore, în glumă: ”Mama, tu ai descoperit televiziunea la 60 de ani!”. Nici vorbă de băgat în pământ. Problemele mamei de sănătate nu au avut nicio legătură. De altfel, diagnosticul mamei a fost insuficiență renală. Insuficiența renală și speticemia nu au nicio legătură cu ce s-a spus. Scandalul cu mama a început în 2000, când mi-am dat seama că am ceva ce de fapt nu am. Am semnat la notar ceva, ca primarul, în spiritul încrederii pe care l-am avut în mama.”, a povestit Oana Zăvoranu.