Oana Zăvoranu pare că s-a săturat de România și este decisă să de mute în altă țară. Vedeta are planuri mari pentru anul 2022 și este determinată să le îndeplinească. Alături de soțul său, aceasta va pleca în America, unde intenționează să se stabilească. Când va avea loc mutarea?

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf își doreasc să părăsească România și să se mute definitiv în America. Cei doi au mai avut o astfel de tentativă și în urmă cu doi ani, însă au decis să amâne momentul. Acum, Oana Zăvoranu este hotărâtă și chiar a făcut primii pași în această direcția. Vedeta și soțul ei caută o casă pe care să o cumpere în America și se pregătesc de mutare.

Cu toate că vrea să plece departe, Oana Zăvoranu nu dă uitării țara natală. Vedeta a declarat că și dacă se va stabili în America, se va întoarce destul de des în România.

„Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo și aici. Am scăpat de oamenii toxici care nu vor să evolueze. (…) Eu dacă nu consider că ceva-ul ăla nu este la nivelul meu, eu mă opresc. Aștept să vină numai bine. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acesta”, a declarat, Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

Oana Zăvoranu, decizie radicală! Vedeta vrea să se mute din România. „Se întâmplă anul acesta…” Instagram

Oana Zăvoranu planuri mari de viitor

Pe lângă mutatul din România, Oana Zăvoranu are planuri ambițioase de viitor. Vedeta își dorește să facă un film. Se pare că scenariul este scris deja, regizorul a fost ales, iar Oana Zăvoranu va avea și ea un rol important. Vedeta intenționează să facă ceva total diferit față de producțiile românești deja existente, așa că genul filmului o să fie thriller-horror.

„Și să fac un film, nu neapărat după viața mea. Am un scenariu de film foarte bun, care îmi aparține. Este unul foarte bun, e un fel de thriller-horror, ceea ce în România nu există. Există foarte multă lume care iubește acest gen. (…) Producător, actriță, la regizor nu m-aș băga pentru că am un om foarte bun, care,zic eu, ar fi de minune!(…)”, a mai spus Oana Zăvoranu.