Querida a avut un atac furibund la adresa renumitului influencer

Oana Zăvoranu a revenit la vechile obiceiuri deși a mărturisit recent că a luat calea credinței. În vizorul vedetei a intrat mai nou, Dorian Popa.

Vedeta ironizează stilul de viață pe care acesta l-a ales

Dorian Popa nu a ascuns niciodată faptul că iubește luxul și opulența. Influencerul a reușit să ajungă la un statut financiar la care alții doar visează. De altfel, acesta nu are de gând să se oprească aici cu evoluția financiară.

Dorian Popa și-a atras numeroase vorbe grele din cauza faptului că și-a expus viața atât de tare. De altfel, criticile vin se pare, chiar și din partea colegilor lui de breaslă.

Social media

Oana Zăvoranu a fost extrem de acidă la adresa acestuia

Nu este prima dată când vedeta îl pune la zid pe actor. Chiar dacă au făcut parte din aceeași breaslă, jucând amândoi în seriale românești, acest lucru nu a oprit-o  pe Oana să fie dură.

Querida a distribuit pe contul ei de socializare un articol despre luxul în care trăiește Dorian. Actrița nu s-a sfiit să își arate ironia legat de acesta. Mai mult,Oana a folosit un limbaj trivial, greu de reprodus la adresa acestui context.

Pentru voi muritorii de rând… hai lasă. Luați cu apă și dați cu like...” , a scris vedeta în mediul online.

Reacții dure la adresa influencerilor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu nu agreează deloc breasla influencerilor. Diva lovește de fiecare dată dur în creatorii de conținut. Totul din motive cât se poate de pertinente, susține aceasta.

Oana este de părere că noua găselniță de a fi creator de conținut nu ar reprezenta de fapt o meserie. De altfel, majoritatea acestora nu fac decât să câștige bani pe seama urmăritorilor, în viziunea ei.

Dorian Popa nu este singurul luat la puricat în mediul online. Oana Roman, Adelina Pestrițu, Alina Ceușan sau Alexia Eram sunt doar câteva dintre vedetele online-ului puse la zid de Querida.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.