Oana Zăvoranu este din ce în ce mai ”fiartă” pe influencerițele de la noi din țară. Nu le dă acestora nicio secundă de pace și, nu trece zi fără să apară în peisaj câte o nouă ”victimă”. Așa cum a menționat în nenumărate rânduri, diva are o listă lungă cu astfel de personaje din mediul online pe care vrea să le pună la pământ cu orice preț. De data aceasta a venit rândul uneia dintre cele mai proaspete mămici din rândul influencerilor, nimeni ala decât Alina Ceușan.

 

Știm cu toții că Oana Zăvoranu este o femeie care nu are nici o opreliște ori limită atunci când le critică pe cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Părerile ei sunt foarte acide, iar din acest motiv declanșează deseori un adevărat război în mediul online. Iată ce a avut de spus de această dată despre Alina Ceușan!

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Alina Ceușan din nou! ”O suzetă care se strofoacă”
Alina Ceușan

Se pare că, în concepția Oanei Zăvoranu, Alina reprezintă o ”baragladină” și, mai mult decât atât, ”nebună din porumb”. Criticile nu se opresc aici, pentru că Zăvoranca a scos pe bandă rulantă fel de fel de cuvinte și expresii jignitoare.

”Băi, baragladinelor, sunteți pe ”sufrir mucho”, nu? Potole-te că nu [email protected]# nici p…. la voi să dați vreun autograf. Ea a [email protected]#$, ca să știți când vorbesc de ea cine e. Așa se ”baricadează” ”[email protected]#$”, murdărita asta de ingliș la gură după ce se dă cu cremele ”minune”. Te camuflezi, nebuno din porumb, ți-e că te ”asaltează” fanii Michael Jackson?”, spunea în urmă cu ceva vreme Oana Zăvoranu despre Alina Ceușan.

 

Oana Zăvoranu o desființează pe Alina Ceușan

Acesta nu este singurul atac venit la adresa Alinei, căci Oana Zăvoranu odată stârnită cu greu revine în matca ei. ”Querida” declară faptul că îi displace total de felul în care arată blondina în acest moment și că seamănă, mai degrabă, a bărbat decât a femeie. De asemenea, Oana o critică pe aceasta pentru faptul că a început să-și facă operații estetice mult prea devreme.

„Aha … deci cu banii de operațiile astea capitale … „te-ai descurcat” de mică singurică așa … că tu ești foarte descurcăreață în general așa … Tu cu capul tău mai poți gândi sau e „damage” total?”, adăuga artista.

„Dar toate ați fost așa urâțele cu craci, de fapt? Mulțumesc, Doamne, că nu am avut nevoie de operații decât că am vrut eu țâțe … în rest, nimic. Adică ați „forjat” din fragedă pruncie medicii esteticieni. Și bani de operații de unde ai avut? Că urlă sărăcia în tine, văd din imagini. (…) Toate arată ca niște băieței … feminitate fix zero. Unde e feminitatea, apropo, băiatule?”, continua atunci diva.

Oana a mai avut resurse pentru încă o lovitură. Mai nou, a descoperit despre Alina Ceușan că face o combinație de limbi, folosind atât limba română, cât și pe cea engleză, dar și pe cea franceză.

„E mama [email protected]#${7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158}. O suzetă care se strofoacă într-un grotesc să combine „inglișu” cu „frenciu”, frizând penibilul și absurdul, într-o țară în care 99{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} vorbesc română și nici [email protected]#$! nu o urmărește pe ea din străinătate”, a mai spus soția lui Alex Ashraf la adresa Alinei Ceușan.